Edi Iordănescu și colaboratorii săi au covid. Cine a ajuns să antreneze FCSB

Andrei Cezar 12.10.2021, 16:57

Este cod roșu de infectări la FCSB! Tehnicianul roș-albaștrilor, Edi Iordănescu, împreună cu toți membrii staff-ului tehnic au fost depistați cu Covid-19. FCSB urmează să joace sâmbătă cu CS Mioveni în Liga 1, iar echipa va fi condusă de pe bancă, în premieră, de un nou nume.

Focar de Covid-19 la FCSB. Edi Iordănescu și colaboratorii săi au intrat în izolare după ce au fost testați pozitiv. Cine pregătește echipa

Vestea a picat ca un trăsnet pentru FCSB, în condițiile în care, cu numai câteva zile înainte, jucătorii Constantin Budescu și Adi Șut au fost și ei suspecți de infectare și izolați până la sosirea rezultatelor testelor. Se pare totuși că un jucător a fost deja confirmat cu coronavirus. Este vorba de portarul Cătălin Straton.

În lipsa lui Edi Iordănescu și a stafului său, aflați cu toții în izolare, fotbaliștii se antrenează sub comanda lui Mihai Pintilii.

Primele cazuri de Covid-19 din cadrul echipei roș-albastre au fost semnalate în urmă cu mai bine de o săptămână. Este vorba de trei jucători depistați pozitiv la scurt timp după ce au venit să se antreneze sub comanda lui Edi Iordănescu: portarul Toma Niga (24 de ani), fundașul David Petruț (16 ani) și portarul Răzvan Udrea (20 de ani), împrumutat la Unirea Constanța, dar care s-a antrenat cu FCSB în această perioadă.

Edi Iordanescu si colaboratorii sai au covid. Cine a ajuns sa antreneze FCSB
Edi Iordanescu si colaboratorii sai au covid. Cine a ajuns sa antreneze FCSB

Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că la FCSB este focar de Covid-19

Finanțatorul vicecampioanei este la curent cu situația celor infectați cu Covid-19. Gigi Becali a precizat că își dorește ca de acum înainte toți fotbaliștii să fie testați înainte de meciuri, indiferent dacă sunt sau nu vaccinați.

Jucătorii care au vaccin nu sunt testați, dar pot avea coronavirus. Dacă vor juca cu COVID pot face infarct sau atac cerebral. Nu contează că ne îmbolnăvesc pe noi, dar pot muri pe teren. Pot să facă infarct. Și cine e de vină? Nimeni. Am atacat hotărârea Ministerului. O facem pentru fotbaliști, vreau să apăr oamenii. Să se testeze toți înainte de meci.

FCSB nu se vaccinează! De la noi, doar Budescu și încă cineva au făcut vaccinul. Eu nu le interzic, dar ei știu de la patron că nu e bine și îl iubesc și îl ascultă pe patron.

Nici pe cei din familie nu i-am obligat să nu se vaccineze. Dar le-am zis că nu mă vaccinez nici cu glonț la cap. Atunci, s-au gândit că poate fi ceva periculos”, a spus Gigi Becali conform gsp.

Urmăriți Impact.ro și pe