Cine este solista cu cel mai mare bust din România. Tocmai a decis să-și amâne nunta

Iancu Andreea 23.09.2021, 09:22

Chiar dacă ne-am obișnuit ca multe dintre vedetele care afișează apariții spectaculoase să fie admirate peste hotare, cel mai adesea la Hollywood, avem și noi celebrități autohtone care pot concura cu succes cu cele din afară. De exemplu, solista din România, considerată a fi vedeta cu cel mai mare bust din țară, a făcut o dezvăluire cu privire la aspectul său fizic, dar și la faptul că a amânat oficializarea relației cu partenerul său de viață după o analiză mai atentă a viitorului eveniment. Puțini știu însă cine este, de fapt, femeia care întoarce capete prin simpla sa prezență.

Ea este solista cu cel mai mare bust din România. „Am avut sânii și mai mari, dar m-am operat, căci mă durea rău spatele!”

Olga Bălan este considerată a fi solista cu cel mai mare bust din România. Aceasta a stârnit uimirea celor din jur după ce aceștia au aflat că decolteul generos este unul de la Mama Natură. Vedeta este o personalitate mai puțin celebră însă în țara noastră, după ce aceasta a decis să caute succesul pe alte meleaguri. Totuși, aspectul care o face specială în rândul altor vedete din showbiz este faptul că este recunoscută pentru cel mai generos bust din România.

Cu toate că mulți îi apreciază formele naturale, Olga Bălan recunoaște că acestea au pus-o în dificultate în urmă cu mai mulți ani. Vedeta a trecut printr-o operație de micșorare a bustului, din pricina durerilor îngrozitoare de spate. Însă aceste calități fizice au ajutat-o de-a lungul carierei sale, Olga Bălan reușind să cucerească regizorii din Italia, care au distribuit-o în numeroase producții.

Aveam un bust și mai mare, dar m-am operat, căci mă durea foarte tare spatele, aveam dureri de coloană, mă trăgeau în jos, stăteam cam aplecată. I-am vrut mai mici decât atât, dar doctorul a spus că așa e bine, la statura mea, a mai dezvăluit artista, pentru redacția Impact-Playtech.

Solista cu cel mai mare bust din România
Vedeta trăiește o poveste de dragoste cu Dragoș Zaharia

Motivul pentru care vedeta a amânat nunta

Olga Bălan este o femeie cochetă, fascinând personalități străine de marcă, precum celebrul actor italian Michele Placido, cu care a avut o relație de amiciție. Astăzi, frumoasa româncă se iubește cu Dragoș Zaharia, împreună cu care urma să se căsătorească. Totuși, planurile celor doi au fost complet date peste cap din cauza pandemiei. Vedeta a recunoscut că a preferat să mai amâne nunta pentru a se putea bucura în totalitate de fericitul eveniment, fără grija restricțiilor.

Au trecut aproape patru ani, de când suntem împreună. Trebuia să ne căsătorim, în Italia, dar nu am vrut să facem nunta în pandemie, să ne căsătorim cu această mască, să fiu mireasă cu botniță. Nunta este un eveniment emoționant, trebuie să rămână o amintire frumoasă, toată viața, cum să te fotografiezi cu mască? Am decis să mai amânăm totul, până când lucrurile se vor mai liniști. Sper ca până atunci să rămânem la fel de frumoși și de tineri, ne-a declarat Olga Bălan, în exclusivitate pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...