Afirmații surpriză ale Monicăi Bârlădeanu. ”Cu soțul, un copil și altul în burtă”. În cât timp trebuie să se întâmple totul (Exclusiv)

Badea Violeta 01.09.2021, 08:33

Monica Bârlădeanu este una dintre cele mai frumoase femei din România. Deși nu a avut mare noroc în dragoste, actrița din serialul „Vlad” a rămas una dintre cele mai curtate vedete din showbiz. Monica este conștientă de atuurile fizice pe care le posedă și nu exclude varianta unui drum la starea civilă.

Monica Bârlădeanu a făcut marele anunț

Ajunsă la 42 de ani, Monica Bârlădeanu arată mai bine ca niciodată. Actrița este o femeie frumoasă și inteligentă, perfect conștientă de atuurile fizice pe care le are. De-a lungul timpului, vedeta a pus pe jar inimile tuturor reprezentanților sexului puternic din România și nu numai, dar destinul a decis să rămână singură.

Cu toate astea, Monica nu și-a pierdut speranța și este convinsă că în cele din urmă va cunoaște persoana potrivită, alături de care își va întemeia o familie. Când consideră că se va întâmpla acest lucru? Ei bine, frumoasa actriță a declarat că peste cinci ani se vede cu „un copil în brațe și cu un altul în burtă, la sfârșitul unei vacanțe, alături de soțul ei”, potrivit playtech.ro.

Monica Bârlădeanu este incontestabil o femeie frumoasă și își trăiește viața fără a se lăsa afectată de experiențele neplăcute din trecut. Actrița privește fiecare experiență ca pe o lecție și spune că preferă să nu trăiască având în minte imaginea de model pentru ceilalți.

„Încerc să fac în fiecare etapă a vieții mele lucrurile mai bine decât am făcut-o în etapele anterioare. Pe de altă parte, admit că poate anumite lucruri i-au inspirat pe ceilalți.

Dacă m-ați fi întrebat ce trebuie să completez în viața mea, până anul trecut v-aș fi răspuns ceva legat de familie. Apoi am înțeles că am deja o familiei, formată din mama mea, din frații mei sau o familie mare de prieteni. Nu mă mai raportez la ceea ce-mi lipsește ca și cum aș fi un om incomplet!”, a declarat Monica Bârlădeanu, citată de sursa de mai sus.

Monica Barladeanu a facut marele anunt
Monica Barladeanu a facut marele anunt

Monica Bârlădeanu, despre rolul său din „Vlad”

Monica Bârlădeanu se bucură de un succes fantastic în lumea televiziunii și a cinematografiei. Actrița face parte din distribuția serialului „Vlad”, difuzat la Pro TV, acolo unde interpretează rolul unei fete frumoase și rele, Carla. Vedeta a oferit câteva detalii despre ceea ce urmează să se întâmple cu personajul său.

„Aceasta este întrebarea cea mai des întâlnită ce mi se adresează în ultima vreme legată de acest rol și de acest serial, când schimb tabără. Televizorul ajunge la atât de mulți oameni încât aceștia au suferit atunci când personajul meu a decis să schimbe tabără și să nu mai fie alături de cel principal, Vlad.

Așa că oamenii speră acum să fac iar o schimbare. Nu știu cum se va termina serialul, fiindcă încă mai sunt filmări de făcut, dar pot spune că cel puțin până în faza în care am citit eu scenariul, Carla nu moare. Însă nu știu cum va fi finalul serialului”, a declarat Monica Bârlădeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...