Ce a păţit un român cu maşina după ce a alimentat în Grecia. Şoferul trebuie să plătească acum 2.000 de euro. „E un semnal de alarmă”

Stan Filon, Mihai Ianoși 28.08.2021, 23:04
Ce a păţit un român cu maşina după ce a alimentat în Grecia. Şoferul trebuie să plătească acum 2.000 de euro. „E un semnal de alarmă”

O poveste care și-a găsit mulți adepți a circulat pe internet zilele acestea. Un român a povestit ce a pățit în Grecia, după ce a alimentat chiar înainte de a ieși din țară. Șoferul respectiv și-a scris povestea tristă pe internet și a întrebat dacă a mai pățit cineva așa ceva. A găsit mai multe victime asemănătoare!

Iată ce a păţit un român cu maşina după ce a alimentat în Grecia

Un român a povestit cum i s-a stricat mașina după ce a alimentat în Grecia. Culmea, mecanicul din România care i-a pus diagnosticul foarte scump mașinii sale a spus că a mai avut câteva cazuri asemănătoare, cu români care și-au petrecut concediul în Grecia.

”Vreau să vă povestesc şi totodată să trag un semnal de alarmă despre o întâmplare/coincidenţă petrecută anul acesta (luna iulie) în Grecia. Pe scurt: Am plecat cu maşină pe ruta Bulgaria-Kulata- Lefkada, am alimentat cu motorină de la o staţie Shell (VPower) pe autostrada la Kulata, chiar la intrarea în Grecia, în Grecia am alimentat de 2 ori, odată la venire şi odată la plecare, de la aceeaşi staţie mare Shell (VPower), aproape de intrarea în Lefkada.

Ce a patit un roman cu masina dupa ce a alimentat in Grecia
Ce a patit un roman cu masina dupa ce a alimentat in Grecia

Reparaţia costă 10.000 de lei

Când am ajuns în România, am alimentat de la aceeaşi staţie Rompetrol (Alto55 diesel, la care alimentez de 8 ani. La câteva zile de la revenire s-a stricat maşina: pompă de înalte cu şpan, a blocat senzori, rampă şi injectoare, reparaţie care costă 10.000 de lei.

Cei de la service-ul care repară injectoare au zis că ori am nimerit un lot de motorină prost, ori a fost peste măsură de aditivată şi că o coincidenţă că e a 4 a maşină care o repara în decurs de o lună jumate care vine cu aceeaşi problemă şi care a fost în Grecia în ultimele zile. S-a mai confruntat cineva cu această problemă?!”, e mesajul românului, potrivit Adevărul.

Internauții s-au împărțit, așa cum er de așteptat, în două tabere. Unii au sus că și ei au pățit la fel și au auzit și de la șoferii de TIR că aceștia nu alimentează niciodatî în Grecia, pe când alții spun că locuiesc acolo de 20 de ani și nu au avut astfel de probleme, ba, chiar, au pățit așa ceva când au venit în România.

”Au carburant foarte prost, dacă întrebi un şofer de tir care tranzitează Grecia îţi va spune că nu va alimenta niciodată pe teritoriul Greciei. Acum 5 ani am avut o problema asemănătoare cu o maşină cu injectoare noi, ”Noi tot de la Shell am pus înainte de a trece graniţa la greci şi după 2 zile ne-a apărut în bord check engine şi am stat puţin stresaţi. Deci clar că e ceva cu carburantul lor. E de evitat Shellul!”, ”Fraţilor eu stau în Grecia de 20 ani şi nu am păţit nici măcar o singură dată ce spuneţi voi acolo. Eu am păţit exact invers. Am alimentat de la Rompetrol şi s-a întâmplat să se oprească maşina în drum, nu mai pornea, deloc. Am dus-o la service şi mi-a spus să nu mai alimentez la alte benzinrii decât OMV SAU MOL am avut depuneri pe pompă”. Sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...