EXCLUSIV

Mitică Popescu uimește la 84 de ani. ”Am mai fost în Deltă, în Grecia…ca tot omul”. EXCLUSIV

Oana Pascaru, Mihai Roșoiu 25.08.2021, 17:49

Mitică Popescu este unul dintre cei mai apreciați actori și oameni de televiziune din România. Acesta și-a câștigat respectul celor din jur datorită perseverenței și ambiției sale pe care a demonstrat-o ani la rându când a venit vorba de muncă. Un punct forte care a contribuit la cariera sa este emisiunea “D-ale lui Mitică” pe care o prezintă la TVR 2 din 1999 în fiecare duminică, de la ora 17.00. Producție în care telespectatorii pot vedea povești de viață ale oamenilor din viața de zi cu zi care sunt pe gustul multora dintre ei.

„Sunt bine, sănătos, am consumat toată vara apă, cafea și bere fără alcool”

Mitică Popescu are o forță de muncă și o voință inegalabilă la vârsta de 84 de ani. Acesta și-a început cariera profesională încă de mic și se pare că nu își dorește să renunțe deloc la profesia sa de jurnalist. Contactat de reporterii Impact.ro, actorul ne-a spus ce ritual are în fiecare dimineață după ce se trezește.

“Sunt bine, sănătos, am consumat toată vara apă, cafea și bere fără alcool. De mai bine de 50 de ani beau cafea dimineața pe stomacul gol după care mănânc o banană.

Plus că mă plimb aproape zilnic, pe jos, prin parcul Herăstrău. Doar atunci când nu plouă stau în casă, în rest fac mișcare”, a spus Mitică Popescu.

Totodată, vedeta de televiziune ne-a vorbit și despre lucrurile pe care le face el în vacanță: “Vara aceasta m-am relaxat ca tot omul în Delta Dunării, am fost în Grecia, mai o plimbare și tot așa. Filmările la emisiune nu le-am început încă, cel mai probabil din luna septembrie, o să revenim”.

mitica popescu 2222

Marea supărare a lui Mitică Popescu

Mitică Popescu ne-a mai dezvăluit recent și faptul că a observat un lucru la oameni în ultima perioadă și anume că au devenit din ce în ce mai răi unii cu alții, ceea ce de multe ori îl afectează emoțional.

“Nu mă supără nimic din punct de vedere medical, sunt sănătos. Singurul lucu care mă supără sunt oamenii care devin pe zi ce trece din ce în ce mai răi.

Nu am stat să fac o analiză de ce și cum se întâmplă asta și de unde vine răutatea aceasta, dar bănuiesc că din cauza pandemiei, de aici pornește totul”, ne-a mai spus marele actor.

La 84 ani, e încă în putere

Film, teatru, TV, acolo sunt locurile în care Mitică Popescu se simte ca acasă. Din 1973 și până în prezent, actorul s-a făcut remarcat în roluri de excepție, în producții precum „De ce se trag clopotele, Mitică?” (1981), „Moromeții” (1987) și multe altele.

Pentru toate acestea, actorul a fost premiat în cadrul Galei Uniter din 2009, unde i-a fost înmânat ”Premiul pentru întreaga activitate”. Ajuns la 84 ani, Mitică îi contrazice pe cei care au spus că ar fi grav bolnav și nu se mai ține pe picioare. Ultimele imagini care au apărut cu celebrul actor arată faptul că încă este un bărbat în putere, sănătos și capabil de a se îngriji de unul singur.

Urmăriți Impact.ro și pe