Horoscop luni, 9 august. Balanțele au parte de o zi decisivă

Astrolog Roxana Lușneac 08.08.2021, 20:08
Horoscop luni, 9 august. Balanțele au parte de o zi decisivă

Un nou început de săptămână pentru nativii din zodiac aduce și vești noi la horoscop pentru ziua de luni, 9 august. Mai multe zodii ar putea avea parte de surprize conform astrelor, Balanțele fiind zodia care se bazează pe creativitate pentru o decizie importantă din viață. Cei care au nevoie să atragă șansa de partea lor pot apela la numerele norocoase: 1, 12, 28, 31, 39, 45 și culorile norocoase: verde deschis și crem.

Horoscop luni, 9 august. Ce previziuni astrale se anunță pentru această zi

Berbec

Venus, micul benefic se află în casa bucuriilor mici și a timpului petrecut cu oameni dragi, iar asta îți da speranță, te motivează să faci ceva în această direcție. Minuni, lucruri inexplicabile dar frumoase se pot petrece atât astăzi, cât și în următoarele 2 săptămâni.

Taur

Astăzi este o zi bună pentru a-ți testa puterea și capacitatea de adaptare în față unor situații noi. Fiecare om trece printr-un proces de schimbare din când în când, iar acum a venit vremea partenerului de viață sau chiar a ta. Nu-ți fie frică, îmbrățișează provocările.

Gemeni

Astrele te ajută astăzi să-ți lași emoțiile și gesturile să vorbească de la sine, chiar dacă nu ești cel mai confortabil în acest moment cu  sentimentele pe care le descoperi. Unele secrete pot ieși la suprafață ușor, iar acestea vor trebui discutate cu persoană iubita.

Rac

Viața socială este cea care îți da o energie bună astăzi și te ajută să accepți schimbările și provocările acestei perioade. Poate că e momentul să începi un nou business sau parteneriat productiv cu oamenii de baza din viață ta.

Leu

Astăzi poți avea mai multe momente în care să sesizezi slăbiciunile persoanei iubite sau a oamenilor în general, ceea ce nu  ar trebui să te îndepărteze, ci să-ți câștige și mai tare afecțiunea și respectul pentru că au curajul să fie reali, sinceri. Aceste calități sunt tot mai rar văzute în ziua de astăzi.

Fecioară

Subconștientul tău poate să te fi făcut mai rebel în ultima perioada, iar asta este un semn că ai nevoie de vindecare. Dacă ai anumite emoții le-ai tot ținut reprimate, acum acestea vor să-ți atragă atenția să revii asupra lor și să faci pace cu ele.

Horoscop luni, 9 august
Astrele anunță vești bune pentru nativii din zodiac

Balanță

Creativitatea ta este cea care te ajută să-ți dezvolți acum latura artistică. Fie că vrei să asculți un anumit tip de muzică sau găsești surse de inspirație, poate chiar o nouă destinație de călătorie, ai nevoie de acea energie care îți vindecă sufletul și îți aduce fericire în viață.

Scorpion

Toate schimbările încep cu un pas mic prima dată, dar care este cel mai greu de făcut datorită fricilor cărora le permiți să îți invadeze puterea personală și încrederea în ce ai realizat până acum. Nu îndoielile tale te definesc, ci modul cum răspunzi la ele, nu uita.

Săgetător

În procesul tău de evoluție timpul este cel care are rolul principal. Așteptarea se va dovedi cu folos atunci când ai folosit-o într-un mod productiv.  Încearca sa te gândești la ce ți-ai dori să realizezi, care ar fi scopul tău care ți-ar aduce cu adevărat fericire și cere universului ghidare să mergi spre el.

Capricorn

Luna nouă încă are un efect și astăzi asupra ta, ceea ce înseamnă că a venit momentul să te detașezi de anumite aspecte financiare care nu mai aduc beneficii în prezent. Capacitatea ta de concentrare poate fi influențată direct de aceste schimbări pe care vrei să le faci.

Vărsător

Universul îți oferă resurse nenumărate de care poți să te bucuri în acest moment. Trebuie să înveți să ai încredere în tine și în propriile calități, astfel ezitările te pot costa scump. Încearcă să-i crezi pe ceilalți pe cuvânt atunci când reușesc să-ți vadă clar punctele pozitive.

Pești

Ziua se anunță a fi bună încă de dimineață. Încearcă să nu îți mai faci atâtea griji acolo unde știi clar că lucrurile nu depind de tine. Pune-ți atenția asupra prezentului și a ce simți că stă în puterea ta, pentru că altfel îți pierzi și timp și energie degeaba.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...