EXCLUSIV

Remedii astrologice pentru semnul tău zodiacal. Ce aduce noroc pentru fiecare zodie

Astrolog Roxana Lușneac 06.08.2021, 10:50
Remedii astrologice pentru semnul tău zodiacal. Ce aduce noroc pentru fiecare zodie
  • Remedii astrologice pentru semnul tău zodiacal. Ce culori atrag fiecare zodie. Fiecare semn zodiacal este unic în felul său și are capacități extraordinare pe care celelalte semne nu le au, secretul este să reușești să-ți controlezi energia, puterea și să le folosești într-un mod pozitiv.

Remedii astrologice pentru fiecare semn zodiacal. Care sunt culorile ce atrag fiecare nativ

Remedii astrologice pentru semnul tău zodiacal din care faci parte. Ce culori atrag fiecare nativ.

Harta personală astrologică oferă mult mai multe detalii despre fiecare persoană în parte, dar aici găsești aspectele generale pentru fiecare semn care te pot ajuta.

Ce culori atrag fiecare zodie
Ce culori atrag fiecare zodie

Berbec

Guvernați de planeta Marte, acești nativi pot avea o conexiune aparte cu tot ce este de culoare roșie: vinul roșu, carnea roșie, fructele roșii. Nu întâmplător, acest semn guvernează sistemul circulator, sângele și zona capului. Pentru a echilibra energia organismului vostru, o brățară roșie sau pietrele de această culoare sunt indicate.

Taur

Pentru acești nativi dintr-un  semn fix, confortul și liniștea sunt foarte importante. Au nevoie de muzică bună, de energie pozitivă și de plante acasă. Din când în când pot să achiziționeze un obiect de lux, care deși cere sacrificii financiare, le va da o energie extraordinara.

Gemeni

Inteligența și comunicarea gemenilor este greu de egalat, iar capacitatea lor de adaptare este una deja recunoscută. Culoarea albastră este cea care îi încarcă energetic pozitiv, dar și conversațiile cu oamenii care au opinii argumentate.

Rac

Sensibili în interior, puternici și protectori din exterior văzuți, acești nativi își folosesc intuiția pentru a reuși să descifreze oamenii și viața în general. Albul în îmbrăcăminte îi echilibrează energetic, precum și argintul și pietrele deschise la culoare. Au nevoie de multă iubire, dar nu suportă să fie sufocați de acest sentiment.

Leu

În general acești nativi când își pun niște obiective ajung să le îndeplinească, în primul rând pentru că vor să-și demonstreze lor că pot. Metalele prețioase precum aurul, platina și  răsăritul de soare   îi încarcă pe aceștia cu energie pozitivă.

Fecioară

Acești nativi sunt reprezentarea întruchipată a conexiunii oamenilor cu  energia pământului. În perioadele de criză au capacitatea de a-și echilibra energiile singuri și de a reuși să treacă peste tot prin persuasiune. Cea mai provocare pentru ei este  să învețe să nu-și piardă răbdarea  și să spună lucruri pe care mai târziu de regretă.  Galbenul, verdele sunt culorile benefice și ar trebui să ofere des alimente oamenilor nevoiași.

Balanță

Corectitudinea,  diplomația și evoluția caracterizează acest semn, iar pentru a se încarcă cu energie pozitivă au nevoie de cât mai mult verde în viața lor: fructe, legume, plante în casă. Au nevoie de ordine în tot ce-i înconjoară și vor să dețină controlul pentru a-și păstra echilibrul, dar trebuie să învețe că asta este uneori doar nevoia lor pe care nu le-o pot impune altor oameni.

Scorpion

Pasiunea lor și capacitatea de a renaște din propriile emoții este asociată păsării Phoenix. Au nevoie constanța să ia contactul cu cei din jur, mai ales cu cei pe care îi iubesc. Călătoriile în locuri cu o puternică încărcătură spirituală și energetică sunt recomandate, dar și culorile roz și mov.

Sagetator

Onestitatea este cea mai bună armă a lor, dar uneori și cel mai mare dușman. Sunt inteligenți peste măsură și  au nevoie de cât mai mult portocaliu în viață lor pentru a se echilibra energetic, fie că vorbim de alimente  precum morcovul sau portocala, sau de haine galbene sau orange.

Capricorn

Sub acest semn de pământ sunt născuți nativii responsabili și răbdători din zodiac, care trebuie să se pună la treaba imediat ce au o idee extraordinara. Adevărul este de partea lor, deci trebuie să evite minciună și trebuie să găsească mereu motive de a fi mulțumiți și fericiți. Albastrul deschis  și indigoul sunt culorile lor purificatoare.

Vărsător

Idealiști și independenți, acești nativi sunt o sursă de energie pozitivă mai ales pentru cei dragi. Iubesc intimitatea lor și cea mai bună metodă de a-și găsi mulțumirea este de a se premia singuri pentru reușitele lor. Violet, turquaz și albastrul sunt culorile care îi ajută să-și echilibreze energia.

Pești

Credință și puterea mentală a acestor nativi este greu de egalat. Au nevoie de artă, de apă și de frumos în viața lor pentru echilibru, de aceea cea mai bună energie o primesc de la obiectele cu o semnificație aparte, de la cele spirituale sau făcute manual. Aquamarine și verdele deschis sunt culorile lor favorabile.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...