Cu ce se va ocupa, de fapt, Florin Călinescu după plecarea din Pro TV. ”Am semnat deja contractul”

Iancu Andreea 08.08.2021, 18:03
Cu ce se va ocupa, de fapt, Florin Călinescu după plecarea din Pro TV. ”Am semnat deja contractul”

Florin Călinescu anunța în urmă cu mai multe zile că nu va mai face parte din trustul din Pache Protopopescu, luând decizia de a demisiona de la emisiunea „Românii au talent”. Actorul a oferit recent mai multe clarificări cu privire la planurile sale de viitor, astfel că fanii au putut afla cu ce se va ocupa, de fapt, Florin Călinescu după plecarea din Pro TV. Fostul jurat a vorbit sincer despre o nouă etapă din cariera sa, oferind câteva detalii.

Actorul Florin Călinescu a dezvăluit cu ce se va ocupa după plecarea din Pro TV

După ce a anunțat oficial că părăsește postul la care a activat o vreme bună, fiind jurat în cadrul „Românii au talent”, Florin Călinescu a dezvăluit cu ce se va ocupa după plecarea din Pro TV. Actorul a dorit să clarifice zvonurile care au apărut de curând și care insistă pe ideea că vedeta își va lansa propria sa televiziune. Astfel, Călinescu a explicat că nu va fi cazul de așa o investiție, însă a menționat că a semnat deja contracte cu mai multe televiziuni.

Ca să fie foarte clar, nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de kamikaze, de nebun, e vorba poate de milioane, habar nu am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla, poate săptămâna aceasta, despre ce este vorba. De consilier, de consultant. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei cu dumneavoastră. Am semnat un contract de consultanță pentru mai multe televiziuni. O să vă mai zăpăcesc de cap săptămâna aceasta și după aceea o să ne lămurim. S-a creat o confuzie, am spus facem o televiziune, nu fac o televiziune. Vă rog să aveți toată încrederea, a precizat Călinescu într-o intervenție live, pe Facebook.

Florin Călinescu a dezvăluit cu ce se va ocupa după plecarea din Pro TV
Florin Călinescu a explicat ce proiecte are în plan, după plecarea de la Pro TV

„Nu este ușor să pleci de 3 ori din casa ta”

Cu doar câteva zile înainte de noile dezvăluiri, Florin Călinescu anunța cu regret că urmează să se despartă de postul unde și-a bucurat fanii vreme de multe sezoane. Demisia de la Pro TV i-a luat prin surprindere pe admiratorii vedetei, care apreciau rolul său din emisiunea „Românii au talent”. Actorul a motivat decizia prin faptul că el nu este obișnuit să lucreze într-o corporație. În plus, Călinescu a lăsat ușa deschisă pentru eventuale colaborări cu postul TV.

Nu este ușor să pleci de 3 ori din casa ta, dar aceasta e situația. Am plecat eu de două ori când era bunul meu prieten, Adrian (n.r Adrian Sârbu) acolo și m-am întors o dată, de două ori, de trei ori. Acum, nefiind obișnuit să lucrez în corporații, am luat această decizie, o să mai revin poate, din când în când, dar eu nu sunt omul care să zăbovesc prea mult în latența și în amintirea unor vremuri, a mai explicat actorul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...