EXCLUSIV

La patru ani de la divorț, Paula Chirilă de la Antena 1 nu-i dă nicio șansă actualului iubit. ”Sunt toți în probe, vin și pleacă”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 07.08.2021, 20:08

Paula Chirilă s-a obișnuit cu statutul de femeie singură și liberă și, spune ea, nu se va mai grăbi să se implice prea mult într-o relație.

La 4 ani de la divorț, Paula Chirilă, co-prezentatoarea de la ” Splash! Vedete la apă” nu-i dă nicio șansă actualului iubit. ”Viața e faină fără să te controleze nimeni”

Actrița și vedeta tv, Paula Chirilă a divorțat în urmă cu patru ani de Marius Aciu, tatăl fetiței sale, cu care a fost căsătorită 12 ani. S-au despărțit la notar, în mare secret, fără certuri și au rămas prieteni și în ziua de astăzi, după cum ne-a mărturisit chiar aceasta.

Suntem doi oameni cu capul pe umeri. Copilul nu e o monedă de schimb, ne-a spus actrița, care a adăugat că în acest moment fiica sa se află cu tatăl ei într-o vacanță.

Paula Chirilă şi Marius Aciu s-au căsătorit în anul 2005, la Cluj și au divorțat în noiembrie 2017. Fostul ei soț este un scenarist, pe care Paula l-a întâlnit la Antena 1, în perioada debutului său în televiziune. Cei doi au o fetiţă pe nume Carla Sofia, în vârstă de 11 ani. Cât despre o eventuală căsătorie, dacă până mai ieri spunea că nu e exclusă, în prezent vedeta și-a schimbat concepțiile:

Nu mă mai grăbesc. Viața e faină fără să te controleze nimeni, fără să te încurce în ce ai de realizat.

Cât despre pretendenții săi, Paula Chirilă a completat:

Nu le mai dau credit, sunt în probe, toți vin și pleacă.

La patru ani de la divorț, Paula Chirilă de la Antena 1, nu-i dă nicio șansă actualului iubit
Vedeta face parte din echipa Splash! Vedete la apă

Efort moderat din cauza herniei

Din această vară, Paula Chirilă este implicată într-un nou proiect tv. Mai multe vedete din România își vor încerca norocul în emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, care va apărea în curând pe micile ecrane, la Antena 1. Potrivit producătorilor emisiunii, rolul pe care Paula Chirilă îl joacă alături de Romică Țociu este să asigure buna dispoziție și să le fie alături concurenților, alături de cei trei prezentatori ai show-ului: Răzvan Fodor, Anna Lesko și Ramona Olaru. Cum vedeta suferă de hernie, ea are contraindicații la anumite eforturi, astfel că va intra ”la apă” doar în anumite condiții.

Nu o să sar în piscină, o să o fac doar de la un metru, doi, dacă trebuie. Țin boala sub control, fac tratamente și exerciții pentru spate, sper să nu ajung prin spitale mai ales în această perioadă, ne-a mai spus aceasta.

S-a pus pe învățat matematică

Ca majoritatea vedetelor autohtone, Paula s-a reprofilat în pandemie. Actrița ne-a mărturisit că s-a pus pe învățat matematică…

Numai eu știu câtă matematică am învățat în pandemie, cât s-a făcut școală online. Am învățat cot la cot cu fiica mea. Mai întâi învățam eu, ca apoi să o pot ajuta pe ea, să știu să-i explic. La alte materii nu au fost probleme de genul ăsta, ne-a spus aceasta.

Vedeta, care în tinerețe a lucrat ca asistentă medicală, ne-a mărturisit și că în perioada în care a stat acasă nu a avut niciodată vreun gând să practice prima sa meserie:

Nu e o meserie ușoară. S- a văzut cât de greu a fost să te afli în prima linie.

Urmăriți Impact.ro și pe