EXCLUSIV. Paula Chirilă, la un pas să i se înece fetița la botez. Cum a salvat-o singură. „I-am smuls-o preotului din braţe”

Alexandru Catalan, Ioana Nechifor 03.02.2021, 16:26

Actrița Paula Chirilă (45 de ani), noua asistentă-coprezentatoare a lui Dan Capatos, la Antena Stars, a tresărit, zilele trecute, odată cu difuzarea ştirii legate de moartea bebeluşului de şase săptămâni, din Suceava, după ritul încreştinării. Şi ea a trecut printr-o experienţă grea, în urmă cu mai bine de zece. Dezvăluirile artistei, pentru impact.ro, sunt copleșitoare. Paula trage un semnal de alarmă: ”Îmi doresc să facă cineva ceva, ca să nu mai avem asemenea cazuri!”.

”Aşa s-a întâmplat şi când am aflat ştirea cu bebeluşul de la Suceava. Mi s-a strâns inima în mine. Numai mamă să nu fii în asemenea momente”

Cu menţiunea semnificativă că, în cazul copilului ei, lucrurile s-au încheiat cu bine.

Vă daţi seama că aşa ceva nu se uită niciodată. Chiar dacă te iei cu una sau cu alta, acel moment de cumpănă rămâne undeva, bine ascuns, care revine când nu te aştepţi. Aşa s-a întâmplat şi când am aflat ştirea cu bebeluşul de la Suceava. Mi s-a strâns inima în mine. Numai mamă să nu fii în asemenea momente, a declarat Paula Chirilă pentru impact.ro.

Paula Chirilă alături de fetița sa
Paula Chirilă alături de fetița sa

“Am văzut că ceva nu e în regulă cu fata mea şi i-am smuls-o preotului din braţe. Până a venit Salvarea, reuşisesem deja să avem sub control situaţia”

În urmă cu mai bine de zece ani, Paula Chirilă a trecut printr-o experienţă dificilă, la botezul fiicei sale Carla, desfășurat la Cluj.

Am văzut că ceva nu e în regulă cu fata mea şi i-am smuls-o preotului din braţe. Până a venit Salvarea, reuşisesem deja să avem sub control situaţia. Recunosc că o mână fermă de ajutor am primit şi de la mama mea, atunci. Mai multe, nu vreau să-mi amintesc, credeți-mă. Tot ce ştiu e că de 11 ani sufletul meu se numeşte Carla, care acum e în clasa a V-a!, mai spune Paula Chirilă.

”Nu ştiu ce tehnică ar trebui să folosească preoţii la botez, dar îmi doresc să facă cineva ceva, ca să nu mai avem asemenea cazuri!”

Ea adaugă şi faptul că e la curent şi cu greşeala pe care o mai fac unele mame tinere care, pentru a-i linişti pe cei mici, le dau lapte copiilor înainte de ritul încreştinării.

A devenit un fel de acoperire a pierderii bebeluşilor în faţa familiilor care vin cu cel mic la biserică şi care sfârşesc prin a pleca fără odorul lor drag. Nu ştiu, am auzit chestia asta că nu e bine să-ți hrăneşti pruncul, la sân sau cu biberonul înainte de botez, după cum nu ştiu dacă nu cumva e singura scuză invocată, dacă se poate găsi o scuză, atunci când în joc e pierderea unui copilaş. După cum nu ştiu ce tehnică anume ar trebui să folosească preoţii la botez. Nu-mi pot da cu părerea despre aşa ceva, dar îmi doresc să facă cineva ceva, ca să nu mai avem asemenea cazuri!, mai spune Paula Chirilă.

Actrița face parte din echipa Xtra Night Show
Actrița face parte din echipa Xtra Night Show

Face parte din echipa emisiunii “Xtra Night Show”, de la Antena Stars: ” Dan Capatos are o chimie foarte bună cu cei din jurul său şi e greu să-l prinzi descoperit pe vreun subiect”

Actriţă de profesie, Paula Chirilă nu a mai urcat, ca majoritatea confraţilor săi, pe scenă, din cauza închiderii teatrelor şi a lipsei spectacolelor și a oricăror evenimente publice, ca urmare a actualei pandemii. Aşa că propunerea de a face parte din echipa ce realizează mai nou emisiunea “Xtra Night Show”, de la Antena Stars, i-a picat mănuşă.

Am colaborat vreo două săptămâni, în sezonul trecut cu Dan şi Cătălin, deci nu pot spune că am luat-o chiar de la zero. Dan Capatos are o chimie foarte bună cu cei din jurul său şi e greu să-l prinzi descoperit pe vreun subiect care ar putea intra în sfera de interes a propriei emisiuni. În ceea ce-i priveşte pe cei de la Divertis, colaborarea cu ei a fost diferită, fiind vorba despre satiră politică, de cea mai bună clasă, să ne fie foarte clar, ne-a răspuns Paula Chirilă la întrebarea legată de diferenţa dintre Dan Capatos şi cei din Grupul Divertis, cu care a lucrat cu ceva ani în urmă.

Urmăriți Impact.ro și pe