Ce nu mai are voie să facă Alexandra Stan de când s-a căsătorit. „Eu aş vrea, dar nu mă lasă soţul”

Ana Anitoiu 01.08.2021, 10:43

Alexandra Stan radiază de fericire în ultima vreme, de când s-a căsătorit. Însă, artista a dezvăluit că viața de femeie măritată presupune și unele compromisuri din partea ei. Vedeta nu mai are voie să facă tot ce îi trece prin cap, ca înainte de a ajunge în fața altarului alături de partenerul ei.

Cine este bărbatul cu care s-a căsătorit Alexandra Stan

Alexandra Stan trăiește o poveste de dragoste ce pare inspirată din filmul american ”Bodyguard”, cu Whitney Houston și Kevin Costner în rolurile principale, în care o cântăreață se îndrăgostește de omul însărcinat cu siguranța ei. Cântăreața în vârstă de 32 de ani originară din Constanța s-a bazat pe actualul ei soț, Manuel-Petre Necatu, după ce a primit amenințări de la fostul ei iubit. Din gardă de corp, el s-a transformat în partenerul ei de viață.

”Noi ne-am plăcut amândoi, dar el s-a comportat ca un adevărat profesionist, timp de două-trei săptămâni m-a consiliat vizavi de dezvoltarea mea personală, de lucrurile pe care aș putea să le îmbunătățesc la mine și atât. Ulterior, ne-am împrietenit, am început să ținem unul la celălalt, doar că niciunul dintre noi nu avea curajul să dezvăluie lucrul ăsta.

Emanuel a spus primul «Te iubesc!» și a fost un moment care m-a detensionat. Un moment pe care îl așteptam și în urma căruia am răsuflat ușurată, în sfârșit, pentru că și eu voiam să zic asta. A fost magic”, a declarat atunci Alexandra Stan.

Ce nu mai are voie sa faca Alexandra Stan de cand s-a casatorit
Alexandra Stan si sotul ei

Ce nu mai are voie să facă Alexandra Stan de când s-a măritat

Viața Alexandrei Stan s-a schimbat de când s-a căsătorit. Dacă înainte de a se mărita obișnuia să își delecteze fanii cu poze incendiare și să facă plajă topless, situația s-a schimbat. Se pare că artista ține cont de noi reguli pentru ca mariajul ei să meargă.

“Eu aș vrea să mai fac topless, dar nu mă mai lasă soțul de când m-am măritat. Eu făceam înainte, dar acum…”, a spus Alexandra Stan în emisiunea ”La Măruță” de la Pro TV.

Alexandra Stan a trăit o dezamăgire imensă la începutul carierei

Acum este cunoscută de toată lumea, dar puțini oameni știu că la începutul carierei în muzică, Alexandra Stan a suferit o dezamăgire imensă. Fosta concurentă de la ”Survivor România 2021” a povestit ce s-a întâmplat când a debutat la celebrul Festival de la Mamaia.

”În 2009 sau 2010 am debutat la Festivalul de la Mamaia. Am concurat, dar nu am câștigat nimic. A fost cea mai mare dezamăgire a mea. A fost mai complicat, mi s-a schimbat piesa. Aveam două piese de pregătit și eu am repetat doar prima piesă. S-a făcut un schimb, la un moment dat, și când a trebuit să cânt cealaltă piesă, nu am intrat bine pe timp că nu o repetasem și aia a fost.”, a povestit Alexandra Stan.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...