Andreea Esca, o norocoasă. Câţi bani face Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, din muzică (exclusiv)

Antonia Iacobescu 03.07.2021, 20:49
Andreea Esca, o norocoasă. Câţi bani face Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, din muzică (exclusiv)

Mario Fresh și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, formează un cuplu de mai bine cinci ani. Chiar prezentatoarea de știri de la PRO TV le-a făcut cunoștință celor doi, la lansarea piesei lui Alex Velea „Ziua mea”. Cei doi se înțeleg de minune și le merge fantastic chiar și pe plan financiar.

Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, o duce foarte bine pe plan financiar

Iubitul Alexiei Eram face bani frumoși din muzică, iar de când s-a dat drumul la evenimente, solistul este la mare căutare pentru petreceri private și spectacole.

”Mario este foarte dorit la spectacole, puștoaicele sunt înnebunite după el, are voce bună și este șarmant. El are tarife diferite – la baluri și cluburi ia 2.500 de euro, la spectacolele în aer liber ia 3.000 de euro, la evenimentele private cere 3.300 de euro, în străinătate-3.500 de euro. Pentru spectacolele din provincie, cere 3 camere la un hotel de minimum 3 stele, pentru cei 4 artiști din trupa lui”, au declarat apropiații artistului, pentru Playtech.ro. 

Mario Fresh a devenit cunoscut după ce a ajuns în semifinala show-ului ”Românii au talent” (PRO TV), în 2011. Timp de mulți ani, mentorul său a fost Alex Velea. Din păcate, relația celor doi s-a destrămat, iar Mario Fresh a ales să se lanseze în cariera solo.

Alexia Eram și-a achiziționat de una singură un apartament

Nici Alexia Eram nu stă deloc prost la capitolul finanțe! Fiica Andreei Esca scoate bani frumoși din reclame și din postările online, cu toate că este ajutată și de mama sa.

”Primesc pe lună o sumă de bani. Să spunem că primesc un salariu în Anglia, dar eu fac și banii mei”, spunea Alexia Eram.

Recent, Alexia Eram și-a achiziționat un apartament cu trei camere, în Capitală.

”Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament. Are 3 camere, este cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți! Sunt fericită și recunoscătoare!”, le-a mărturisit tânăra fanilor virtuali.

Din ce motive se ceartă Alexia Eram și Mario Fresh

Invitați în cadrul emisiunii ‘Vorbește Lumea’, cei doi au făcut dezvăluiri surprinzătoare despre relația lor. Mario Fresh a fost ușor acid la adresa iubitei sale și a spus că are o memorie de peşte. Nu în sensul rău însă, deşi a sunat cam ironic.

“Eu mereu îi zic că are memorie de peşte, ne certăm, pleacă până în altă cameră şi în câteva minute vine înapoi că şi cum nimic nu s-a întâmplat”, a spus Mario Fresh, despre iubita lui, la PRO TV.

“E foarte orgolios, ţine foarte mult supărarea. Îmi place la el că este romantic, cald şi amuzant”, a recunoscut și Alexia Eram.

Urmăriți Impact.ro și pe