Gică Popescu a semnat cu Antena 1. Ce emisiune va prezenta fostul mare fotbalist

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 22.06.2021, 18:23

Gică Popescu a semnat cu Antena 1. Fostul mare fotbalist va prezenta o emisiune ce va fi difuzată începând de miercuri, 23 iunie, de la ora 23:45. Iată despre ce proiect este vorba și ce vedete va lua el la descusut.

Ce emisiune va prezenta Gică Popescu la Antena 1

Reprezentanții televiziunii au anunțat că fostul căpitan al României şi al Barcelonei va prezenta la Antena 1 și pe site-ul as.ro o serie de interviuri cu foşti mari jucători de fotbal ai lumii. Gică Popescu i-a vizitat pe unii dintre cei mai cunoscuți fotbalişti de la nivel mondial. Scopul lui este de a dezvăluit și o latură mai puţin cunoscută a acestora.

Printre cei pe care Gică Popescu îi ia la descusut se numără Gheorghe Hagi, Hristo Stoicikov, Luis Figo și Carles Puyol. Aceștia vor vorbi despre cele mai mari reuşite in plan personal și vor dezvălui lucruri nespuse din fotbal. Filmul-eveniment pregătit de fostul căpitan al României se numește ”Super Prieteni”.

Gica Popescu a semnat cu Antena 1. Ce emisiune va prezenta fostul mare fotbalist
Catalin Oprisan, Gica Popescu si Mircea Lucescu

Gică Popescu, despre colaborarea cu Antena 1

Gică Popescu și-a dorit să călătorească mult, să se întâlnească cu prieteni vechi, dar și să facă o serie de interviuri cu foști jucător de fotbal importanți. El a anunțat că începe seria de la Antena 1 cu nimeni altul decât Gică Hagi.

”După acea perioadă grea pe care am traversat-o în 2014-2015, m-am întrebat ce aş putea face în perioada imediat următoare. Mi-am zis că aş vrea să călătoresc foarte mult, să îmi văd prieteni vechi, însă fiind un tip hiperactiv, am ales să fac în acelaşi timp şi o serie de interviuri cu foşti mari jucători, legende ale fotbalului mondial, alături de care eu am jucat. Trebuia să încep cu Gică Hagi, pe care eu îl consider în această elită a fotbalului mondial, alături de mari campioni!”, a spus Gică Popescu.

Cum va fi prezentat primul invitat al lui Gică Popescu

Astfel, miercuri, 23 iunie, de la ora 23:45, primul interviu din seria ”Super Prieteni cu Gică Popescu” îl va avea ca protagonist pe unul dintre cei mai mari jucători ai României, Gheorghe Hagi. Cei doi au mers împreună la mare, la munte si la antrenamentele de la Academia de Fotbal de la Ovidiu.

În platoul Antena 1, Mircea Lucescu li se va alătura lui Gică Popescu şi lui Cătălin Oprişan. Gheorghe Hagi l-a avut antrenor pe Il Luce la echipa naţională, la Brescia şi, în finalul carierei, la Galatasaray. ”Rolul meu nu e să găsesc un nou Hagi. Misiunea mea e să produc mulți jucători pentru România!”, spune Hagi în interviu, prezentând şi povestea ascunsă a celei mai mari academii de talente din istoria României. Seria interviurilor va continua cu Luis Figo, Carles Puyol și Hristo Stoicikov.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...