Decizia pe care au luat-o Gheorghe Hagi și Gică Popescu după ce au fost umiliți de FRF. Ce au de gând să facă la următorul meci de la EURO

Gabriel Peneș 17.06.2021, 14:24
Decizia pe care au luat-o Gheorghe Hagi și Gică Popescu după ce au fost umiliți de FRF. Ce au de gând să facă la următorul meci de la EURO

Decizia pe care au luat-o Gheorghe Hagi și Gică Popescu după ce au fost umiliți de FRF. Cei doi foști mari internaționali români au urmărit de la Tribuna a II-a partida de la EURO, Austria – Macedonia de Nord, prima găzduită de Arena Națională în cadrul turneului final al Campionatului European. În loja VIP au luat loc, în schimb, o mulțime de personaje politice și reprezentanți ai Federației. Joi, de la ora 16.00, are loc cea de-a doua întâlnire ce se desfășoară în București, Ucraina – Macedonia de Nord. Iar Hagi și Popescu au luat o decizie în privința locului din care vor vedea meciul.

Decizia pe care au luat-o Gheorghe Hagi și Gică Popescu după ce au fost umiliți de FRF

Nu li s-au făcut statui, dar li s-au dat bilete la Tribuna a II-a. Decizia pe care au luat-o Gheorghe Hagi și Gică Popescu după ce au fost umiliți de FRF. Duminică trecută, Arena Națională a găzduit, în premieră pentru țara noastră, o partidă din cadrul turneului final EURO 2020, Austria – Macedonia de Nord. La întâlnire au asistat, din loja VIP, tot felul de personaje din viața politică și din conducerea Federației. Printre acestea s-au numărat președintele FRF, Răzvan Burleanu, Gabriel Bodescu, Mihai Stoichiță, dar și Anca Dragu (președinta Senatului), Ludovic Orban (fost premier, președinte PNL), Dan Barna (vicepremier, președinte USR), Bogdan Aurescu (ministrul Afacerilor Externe), Lucian Bode (ministrul Afacerilor Interne) și primarul Capitalei, Nicușor Dan.

Ei au primit tot tratamentul „de lux” de care s-au bucurat cei aflați în zona „privilegiată”. În schimb, unor „monștri sacri” ai fotbalului românesc, Gică Hagi, Gică Popescu, Dorinel Munteanu, FRF le-a „asigurat” bilete la Tribuna a II-a, în rând cu suporterii prezenți la întâlnire. „Baciul” Popescu a precizat ulterior că el a cumpărat, din buzunarul propriu, biletele pentru locurile pe care au stat el și Hagi și nu le-au folosit pe cele de la FRF.

Decizia pe care au luat-o Gheorghe Hagi și Gică Popescu după ce au fost umiliți de FRF. Ce au de gând să facă la următorul meci de la EURO
La meciul Austria – Macedonia de Nord, tribuna VIP a fost plină cu personaje politice și șefi de la Federația de Fotbal, în timp ce Hagi și Popescu au stat la Tribuna a II-a

Ce au de gând să facă la următorul meci de la EURO

La rândul său, FRF a încercat să paseze toată responsabilitatea pe UEFA care s-ar fi ocupat de organizarea și de ticketingul partidelor din București. Ulterior, scandalul luând amploare, Federația a anunțat că a solicitat forului european mărirea numărului de locuri disponibile la „tribuna oficială”, pentru celelalte partide ce vor avea loc pe Arena Națională. Un lucru care, firește, putea fi făcut de la început, dacă se dorea aceasta. Pentru partida de joi, Ucraina – Macedonia de Nord, au primit invitații VIP și Gică Hagi și Gică Popescu.

Însă, „Regele” și „Baciul”, tandemul conducător, de atâtea ori, al naționalei României, nu vor mai fi prezenți în tribunele Arenei Naționale.

Nu merg astăzi la meci. Iar când voi merge, voi merge la tribuna a II-a pe locurile cumpărate de mine. Acolo mă simt minunat, printre suporteri. Când voi mai avea eu ocazia să mă bucur alături de ei la un asemenea eveniment?”, a transmis Gică Popescu pentru GSP.

La rândul său, Dorinel Munteanu, care este și ambasador al competiției, a fost invitat să urmărească partida tot de la „oficială”, dar cel mai probabil nu va participa:

Sunt în drum spre București. Nu am decis dacă merg la meci, voi decide după ce vorbesc cu Hagi și Popescu. Momentan nu sunt hotărât”, a declarat „Neamțul”, conform aceleiași surse.

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....