Lovitură grea pentru Elena Marin. Concurenta de la Survivor 2021, la un pas să fie eliminată din concurs

Andreea Bisinicu 19.06.2021, 11:54

Lacrimi amare pentru Elena Marin. Faimoasa coregrafă de la Survivor România este la un punct de a părăsi competiția pentru care a luptat mai bine de șase luni de zile. Colegii ei de echipă au tăbărât asupra ei la primul Consiliu de nominalizare al săptămânii. Ce atacuri i-au adus.

Lovitură grea pentru Elena Marin

Ziua și scandalul la Survivor România. Faimoșii au pierdut primul joc pentru imunitate al săptămânii, iar atmosfera din camp a devenit din ce în ce mai tensionată. Ștefan Ciuculescu a răbufnit la adresa Elenei Marin, după ce vedeta a pierdut patru puncte în fața Războinicei Maria Chițu.

Celebra dansatoare a fost umilită de către Zanni, Sebastian Chitoșcă și Ștefan Ciuculescu, care consideră că Faimoasa nu mai face față competiției din punct de vedere psihic, iar tensiunea concursului pare să o fi dărâmat, conform spuselor lor.

Victoria meciului de ieri a avut culoarea albastră, iar Războinicii pot răsufla ușurați până la următorul joc pentru imunitate, pe care Marius, Albert, Maria și Andrei sunt determinați să-l câștige. La primul Consiliu de nominalizare de vineri, 18 iunie, cei trei Faimoși au votat-o în unanimitate pe Elena Marin, spre dezamăgirea coregrafei, care nu și-a mai putut găsi cuvintele. Elena Marin le-a transmis un mesaj emoționant celor de acasă, cerându-le scuze pentru faptul că i-a dezamăgit.

„Cred că mă așteptam. Îmi pare rău că dezamăgesc. Zanni a spus la un moment dat că nu am venit să lupt, dar eu asta am făcut. Aș vrea să-l contrazic și să spun că am venit aici să lupt până la capăt. Mereu am spus că am venit aici singuri și plecăm singuri.

Chiar dacă am o perioadă mai proastă, îmi doresc să lupt, îmi doresc să-mi revin, să ajung până la capăt și să-mi îndeplinesc visul. Publicul este cel care decide și Dumnezeu. Atâta timp cât va mai fi să stau în această competiției, voi da tot ce pot”, a spus Elena Marin după ce a fost nominalizată de Faimoși.

Elena Marin a fost nominalizata spre eliminare la Survivor Romania
Elena Marin a fost nominalizata spre eliminare la Survivor Romania

Cum a umilit-o Ștefan Ciuculescu pe Elena Marin la Survivor România

Ștefan Ciuculescu nu a avut milă față de Elena Marin. Dacă până acum câteva săptămâni o încuraja și îi lua apărarea în fața coechipierilor săi, iată că acum fostul portar de la Rapid a aruncat cuvinte grele la adresa coregrafei, reproșându-i că nu poate face față probelor și nu o poate învinge pe Maria de la Războinici, despre care a spus că „joacă singură” pe traseu.

Ștefan Ciuculescu: Așa văd următoarea situație. Nu știu să mai vorbesc pentru a nu crea o drama în Republica Dominicană. Nu mai am cuvinte. Astăzi să mă voteze pe mine toți colegii, că dacă aș mai spune altceva, cred că o persoană ar plânge. Nu avem cum să câștigăm dacă Maria intră de patru ori și aduce patru puncte. Maria joacă singură. Și ieri și astăzi și de două luni încoace. Suferim noi, că așa trebuie, așa e legea făcută, să sufere unii pentru alții.

Elena Marin: Sunt foarte dezamăgită de mine. Îmi cer scuze echipei. Am făcut-o și în timpul jocului. Îmi cer scuze pentru faptul că nu am fost în stare să aduc niciun punct. A trecut mult timp de când nu am mai adus un punct pe traseu. De obicei reușeam să înțeleg mecanismele, dar de data asta nu am nicio scuză. Îmi asum lucrul ăsta, jocul s-a pierdut din cauza mea și îmi pare rău.

Urmăriți Impact.ro și pe