FOTO EXCLUSIV

Anda Adam, prinsă în fapt cu un alt bărbat. Zvonurile divorţului de Sorin Nicolescu, reale? FOTO EXCLUSIV

Ioana Bucur 09.06.2021, 15:40

Un nou cuplu în showbiz? Anda Adam, prinsă în fapt cu un alt bărbat. Echipa de paparazzi a redacției Impact.ro a obținut imagini în exclusivitate cu celebra cântăreață. Zvonurile divorțului de Sorin Nicolescu, reale?

Anda Adam, prinsă în fapt cu un alt bărbat

Divorțul pare inevitabil. De mai multe luni, se zvoneșe că mariajul Andei Adam este la un pas de final. Recent, artista a fost implicată într-un scandal uriaș cu presupusa amantă a lui Sorin Nicolescu, ceea ce nu a făcut decât să pună paie pe foc speculațiilor. Vedeta a dezvăluit că ea și soțul ei încă locuiesc sub același acoperiș, însă a evitat să dea alte detalii, spunând că „lumea va interpreta așa cum își dorește”:

„Nu s-a mutat la Constanța. Locuim împreună. Nu vreau să intru în detalii pentru că lumea va interpreta și va interpreta fix așa cum își dorește. Când doi oameni nu se mai înțeleg și divorțează nu cred că trebuie să o facă cu tot poporul. Nu cred că este nimeni dator în momentul în care nu mai are o relație cu cineva, ne-am despărțit, și în secunda doi să sun la ziare și două emisiuni ca nu mai sunt cu Y.

E fix treaba noastră, în intimitatea noastră, atât. Atâta timp cât eu intru la mine în casă, închid ușa, este treaba mea ce decid eu cu cel cu care trăiesc, ce facem mai departe. Decizia sau discuția mea cu persoana respectivă trebuie să rămână tot acolo”, a declarat Anda Adam.

Anda Adam, prinsă în fapt cu un alt bărbat
Anda Adam, prinsă în fapt cu un alt bărbat

Zvonurile divorţului de Sorin Nicolescu, reale?

Tot atunci, Anda Adam dezvăluia că soțul ei nu este deloc afectat de zvonurile ce vorbesc despre divorț, artista spunând că Sorin Nicolescu a știut de la bun început în ce „horă” intră în momentul în care a decis să formeze un cuplu cu ea.

Oare cât de afectat va fi Nicolescu atunci când va vedea imaginile surprinse recent de echipa de paparazzi a redacției Impact.ro? Anda Adam, prinsă în fapt cu un alt bărbat. Artista și brunetul misterios au fost protagoniștii unor scene demne de filmele cu spioni, au transmis fotoreporterii de pe teren. Cei doi au fost văzuți, în parcarea mall-ului din Băneasa. Vedeta, vizibil îngrijorată că ar putea fi văzuți de ochii curioșilor, era atentă la fiecare pas. Cei doi au mers la un restaurant unde au stat de vprbă mai mult de o oră.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...