FOTO EXCLUSIV

De la bătaia primită, la maşină de fiţe. Ce bolid şi-a luat Laurette de curând. Dovada că mulatra o duce foarte bine cu banii. FOTO EXCLUSIV

Ana Ionescu 04.06.2021, 14:20

Laurette pare că a trecut peste trauma de la începutul acestui an, când a fost implicată într-un scandal uriaș cu un om de afaceri care a acuzat-o de prostituție. Laurette trăiește acum în puf.

De la femeia agresată la diva sexy cu bolid de lux

Dacă la începutul anului Laurette ținea primele pagini ale publicațiilor, după ce a ajuns la poliţie în urma unui scandal pe care l-a avut cu un om de afaceri la un hotel din Capitală, acum pare că soarele a ieșit pe strada ei și, mai mult, a dat lovitura în plan financiar.

Mulatra a fost surprinsă de fotoreporterii Impact.ro la volanul unei mașini nou-nouțe. Laurette și-a cumpărat un bolid de lux Audi Q5, în valoare de 50.000 de euro. În plus, s-a mutat și în casă nouă, o vila superbă, în zona Tunari.

În timpul plimbării sale cu noua mașină, Laurette părea foarte fericită și mândră de noul bolid. A oprit la o benzinărie, iar apoi s-a îndreptat spre vila din Tunari.

De la bataia primita, la masina de fite. Ce bolid si-a luat Laurette de curand
De la bataia primita, la masina de fite. Ce bolid si-a luat Laurette de curand

Cine este iubitul lui Laurette. A cerut-o de soţie la Paris

Laurette se iubește încă de anul trecut cu fotbalistul Magaye Gueye. Deşi după scandalul în care a fost implicată vedeta ar fi luat o pauză, cei doi au revenit la sentimente mai bune, iar fotbalistul a iertat-o pe iubita lui și chiar a dus-o într-o vacanţă romantică la Paris, unde a cerut-o în căsătorie.

Nici Magaye Gueye nu are un trecut foarte curat. Fotbalistul în vârstă de 30 ani a fost pus pe liber de la Dinamo, după ce a fost depistat dopat cu cocaină.

După ce a fost agresată de un bărbat cu care s-a întâlnit la un hotel din Capitală, Laurette a negat acuzațiile conform cărora întrevederea ar fi fost una cu scop sexual pentru care ar fi stabilit să primească o sumă de bani și l-a dat în judecată pe acesta.

Laurette a avut nevoie de consiliere psihologică

Mulatra a mărturisit că merge la psiholog pentru a trece peste trauma trăită.

„Da! Merg la psiholog! E greu prin ce am trecut! Este șocul vieții mele!’, a spus Laurette.

Laurette Attindehou a ajuns în urmă cu câteva luni la Secția 10 Poliție după ce a petrecut o noapte cu un om de afaceri pe nume Marcel Tătic. În urma unor neînțelegeri între cei doi a pornit un scandal monstru. Laurette ar fi fost muşcată de bărbat de un deget, iar aceasta l-ar fi lovit la rândul ei cu cotul în gură, afectându-i trei dinți.

Ambii au dat declarații în fata polițiștilor, alături de angajații hotelului, care au sunat la 112. Deocamdată, dosarul este în rem. Oamenii legii au constatat că declarațiile celor doi sunt contradictorii și că, în afară de aceștia, nu mai există martori, cu excepția angajaților hotelului, care doar au auzit țipete. De asemenea, nici expertiza medico-legală nu a ajuns deocamdată pe masa anchetatorilor.

Urmăriți Impact.ro și pe