Leonard Miron a dat lovitura în străinătate. Unde a ajuns să lucreze fostul prezentator TVR

Nicu Stan 06.05.2021, 11:50

Leonard Miron a dat lovitura în străinătate. Unde a ajuns să lucreze fostul prezentator TVR. Leonard Miron a ales în urmă cu mai mulți ani să părăsească România.

Leonard Miron nu mai îngroașă rândul șomerilor români din străinătate. A dat lovitura cu noul său loc de muncă

Leonard Miron, fost prezentator TVR, a dat lovitura în străinătate. Și-a găsit un loc de muncă foarte bun, după ce mai mult timp a fost șomer.

Leonard Miron și-a luat viața de la capăt și a plecat  în străinătate în urmă cu mulți ani. Acum, fostei vedete de la TVR îi merge foarte bine pentru că nu mai are de ce să se plângă când vine vorba de locul de muncă.

Leonard Miron si iubitul sau spaniol, Miguel
Leonard Miron si iubitul sau spaniol, Miguel

Leonard Miron a lucrat mult timp pe nave de croazieră

Leonard Miron lucrează în prezent în serviciul Reginei Angliei. Mai exact, Leonard Miron activează la o organizație înființată în numele Reginei Elisabeta.

Leonard Miron a renunțat la job-ul său de pe nave de croazieră, în contextul în care industria turismului a avut destul de mult de suferit în ultima perioadă, din cauza pandemiei de coronavirus.

Ce loc de muncă și-a găsit Leornard Miron

A stat o perioadă pe gânduri din cauza timpurilor în care trăim, însă a dat lovitura luna trecută, când a fost prins pe un post foarte bun la o instituție guvernamentală din Anglia.

Leonard Miron este ofițer de managemant al programelor la HMRC (Her Majesty’s Revenue and Customs), departamentul non-ministerial din cadrul Guvernului, care este similar Fiscului și care supraveghează activitatea de import-export cu precădere pe cale apelor.

Leonard Miron începuse să creadă că este păcătos

Banii colectați de HMRC sunt utilizați pentru susținerea unor priecte speciale și nu numai.

”Chiar mă gândeam că sunt atât de rău și de păcătos încât nici cel de Sus cu mă vrea, nici cel de Jos”, spunea Leonard Miron în vremea în care urma o serie de tratamente pentru a-și rezolva problemele de sănătate.

Leonard Miron a fost infectat cu coronavirus

Fostul prezentator de la TVR 1 a avut covid însă nici nu a știut, mai rău a fost cu depresia, afecțiune pentru care a avut nevoie de asistență spcializată.

”La testul de COVID-19 am ieșit negativ, dar la testul de anticorpi am ieșit pozitivi. Noi știam lucrul acesta. Eram într-o croazieră care a trecut și prin Italia, exact când acolo se vorbea de primele infectări. Tocmai de aceea, noi am început autoizolarea cu mult timp înainte de a se impune. Depresia nu este un lucru cu care să glumești, mai ales când o ai.

Leonard Miron, afectat de depresie

Eu am trecut prin momente în care nu îmi dădeam seama că sunt deprimat. Am apelat la ajutor specializat. A trebuit să am pe cineva care să mă tragă de mânecă să îmi spună că unele lucruri pe care le fac sau nu le mai fac nu sunt ok.

Depresia este un lucru extrem de serios și fiecare dintre noi trebuie să fim atenți la acest lucru. A fost un moment greu când am aflat că sunt bolnav”, spunea Leornard Miron.

Urmăriți Impact.ro și pe