EXCLUSIV

Dana Marijuana are o legătură paranormală cu tatăl ei. “Mă ajută să trec peste depresie”

Oana Pascaru 14.04.2021, 19:04
Dana Marijuana are o legătură paranormală cu tatăl ei. “Mă ajută să trec peste depresie”

Dana Coteanu sau Dana Marijuana, cum o știe o țară întreagă, are perioade, din cauza depresiei, în care simte nevoia să se refugieze într-o altă lume, mai bună, în care Ion Coteanu, tatăl artistei, deși a încetat din viață acum trei ani, îi este încă aproape. În interviul solistei, pentru impact.ro, Dana Marijuana ne-a povestit despre lupta cu depresia, această boală grea și perfidă, care îi ține viața în loc. Nici Sărbătorile Pascale nu o mai bucură pe ”Fata de cartier”: ”Nu îmi stă gândul la Sărbători, nu știu nici ce o să fac de Paște, totul este incert la mine acum”, ne-a declarat artista.

Dana Marijuana are o legătură paranormală cu tatăl ei. “Cred în reîncarnarea părinților, ei mă ajută să trec peste depresie!”

Dana Marijuana se simte pierdută de trei ani, de când tatăl ei, Ion Coteanu, a încetat din viață, acesta fiindu-i un mare sprijin, până la sfârșitul zilelor. De altfel, Ion Coteanu a fost și cel care s-a ocupat de educația fiicei ei, cea mare, Alesia, căreia bărbatul i-a dat o educație frumoasă. Contactată de reporterii impact.ro, Dana ne-a mărturisit că tânjește după prezența părinților, care au părăsit această lume mult prea devreme:

Părinții mei sunt cu mine, pentru că eu cred în reîncarnare. Am avut părinți excepționali. Acum, în viața de zi cu zi, ei sunt alături de mine, așa îi simt. Părinții mei sunt în gândul meu, în tot ceea ce fac eu, ei mă ajută să trec peste toate problemele care apar zi de zi, peste boală, peste depresie. Educația pe care ei mi-au dat-o cât au trăit o port cu mine.

Tatăl solistei, Ion Coteanu, a încetat din viață în urmă cu doi ani
Tatăl solistei, Ion Coteanu, a încetat din viață în urmă cu doi ani

”Vreau să îmi clarific viața mai întâi, nu îmi stă gândul la Sărbători. Nu știu nici ce o să fac de Paște, totul este incert la mine acum”

Artista are un trecut presărat cu scandaluri, dar și cu crize de nervi, din cauza problemelor de sănătate. Acum, se străduiește să fie cu mult mai echilibrată, de dragul celor două fiice ale ei, pe care le crește împreună cu iubitul, un fost luptător de top:

Vreau să îmi clarific viața, mai întâi, nu îmi stă gândul la Sărbătorile Pascale, nu știu nici ce o să fac de Paște, totul este incert la mine acum. Nu am ce să vă spun, vreau să mă prindeți data viitoare într-un moment mai fericit. Nu vreau să discut despre perioada dificilă prin care trec, dar vă pot spune că toți oamenii au probleme, nu numai eu. Pe lângă problemele pe care le am, vreau să las ceva în urma mea, ceva bun. Încerc să pictez, am scris o carte, lumea nu prea știe lucrurile bune, despre mine, doar p-alea rele.

Fiicele solistei
Fiicele solistei

Dana Marijuana regretă scandalurile de la tv cu tatăl ei, căruia îi duce dorul

În urmă cu șase ani, Dana Marijuana și tatăl său își spălau rufele în public. Motivul? Părintele solistei nu era de acord cu ultimul partener de viață al fiicei sale, Sebastian Calu, cu care Dana are o fetiță.

A venit în chiloţi să o ceară pe Dana. Eu nu am lăsat-o să se căsătorească, dar nu m-a ascultat. Un părinte îşi învaţă copilul de bine, nu de rău. I-am zis să-şi ia un serviciu. La ce făceaţi lucruri împreună? La pat? Am plâns în genunchi la spital. S-a dus la păcănele şi a pierdut casa. Întotdeauna am fost şi sunt în continuare alături de ea. Eu am avut dreptate. Să vină încoace că-i găuresc fundul!, declara tatăl Marijuanei, în septembrie 2015, în cadrul emisiunii ”Un show Păcătos”, de la Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI