Leonard Miron a povestit cum i-a spus mamei sale că este gay. Reacția pe care a avut-o femeia

Ana Anitoiu 08.04.2021, 09:16

Leonard Miron a povestit cum i-a spus mamei sale că este gay și a dezvăluit ce reacție a avut femeia atunci când a aflat adevărul despre fiul ei. Prezentatorul i-a dat vestea cu doi ani înainte ca ea să moară după ce a fost diagnosticată cu o boală grea.

Cum i-a spus Leonard Miron mamei sale că este gay

Deși Leonard Miron și-a asumat public orientarea sexuală, prezentatorul a mărturisit că cel mai dificil moment a fost cel în care i-a spus mamei lui că este gay. La aflarea acestei vești, femeia n-a avut tocmai reacția la care spera el. La acel moment, el avea deja o relație de 14 ani cu partenerul său, Miguel. A urmat o perioadă dificilă în familia lui.

”Eram de 14 ani împreună cu Miguel când i-am spus mamei că sunt gay. Era cu doi ani înainte să moară. Ne-am certat de la niște vecini care erau gay și i-au adus pizza și nu a vrut să mănânce de la ei. A zis: Atunci i-am spus: I-am zis: . Atunci mi-a zis: I-am zis: .”, a povestit Leonard Miron, miercuri, la emisiunea ”Teo Show” de la Kanal D.

Leonard Miron a povestit cum i-a spus mamei sale ca este gay. Reactia pe care a avut-o femeia
Leonard Miron si iubitul lui, Miguel

Ce decizie tulburătoare a luat mama lui Leonard Miron

De asemenea, Leonard Miron a povestit că după acel moment în care i-a spus mamei lui că este gay a plecat în Anglia. Au urmat trei luni în care femeia nu i-a răspuns la telefon. Apoi, timp de o săptămână i-a răspuns ”monosilabic”, după care a început să îi vorbească despre subiecte precum câinele vecinului și vremea, ”de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic”.

Mama lui Leonard Miron a luat o decizie tulburătoare, după ce a fost diagnosticată cu cancer pancreatic în anul 2013. Femeia a decis să nu mai urmeze tratamentul pe care i l-au recomandat medicii pentru a-i prelungi viața. A decedat în anul 2015, la doi ani după ce a aflat că era bolnavă.

Leonard Miron: ”Am avut o relație cu o femeie și cu un bărbat în același timp”

Acestea n-au fost singurele dezvăluiri pe care le-a făcut Leonard Miron. El a mărturisit că în perioada anilor ’90 a avut o relație cu o femeie și cu un bărbat în același timp. Doar că prima era de fațadă, fără ca iubita lui să știe acest lucru. În schimb, iubitul lui știa despre cealaltă relație a prezentatorului.

”A fost o perioadă în care am avut o relație cu o colegă de facultate din aceeași grupă și, în aceleași timp, eram cu prima mea relație vorbind de bărbați. Nu a fost corect. Era în anii ’90, atunci apărusem la tv, atunci era în vigoare articolul 200 care condamna relațiile între persoane de același sex. Am ales duplicitatea ca să nu fac închisoare. Partenerul meu știa, dar domnișoara nu știa, nu am avut puterea să-i spun, a descoperit din altă parte”, a mai povestit Leonard Miron.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...