EXCLUSIV

Se reunește trupa HI-Q? Mihai Sturzu: ”Ideal ar fi să câștigăm din muzică atât de mult încât să mergem cu avionul personal”

Oana Pascaru, Alexandra Andrei 05.05.2021, 18:55

“Gașca mea”, “Dă muzica mai tare” și “Lose You” sunt doar trei dintre piesele de succes înregistrate de soliștii Dana Nălbaru, Mihai Sturzu și Florin Grozea, cândva membrii trupei HI-Q. După succesul de la începutul anilor 2000, cei trei artiști s-au reprofilat, activând în domenii total paralele cu muzica. Mihai Sturzu, acum pilot, ne-a povestit, în interviul pentru impact.ro, despre marea pasiune pentru avioane, dar și despre foștii colegi de scenă, alături de care sunt mari șanse să revină, într-un viitor nu tocmai îndepărtat.

Se reunește trupa HI-Q?

Solistul Florin Grozea, acum un valoros influencer, a declarat recent că ar reveni în muzică, însă, de la vorbe până la fapte, mai este totuși cale lungă. ”Îţi dai seama că HI-Q pentru mine a fost mai mult de jumătate din viaţa mea de om, pe această planetă. Este lucrul de care sunt mândru până în acest moment, în afară de copii. Sunt nişte amintiri destul de frumoase şi oamenii în continuare ne spun că ne ascultă muzica, asta fiind pentru mine cea mai mare laudă. Am rămas prieteni şi ne mai întâlnim, nu ştiu. Niciodată să nu zici nu”, declara el, la Antena Stars.

Iată însă că și fostul coleg de scenă, cântărețul Mihai Sturzu, pare încântat de ideea întoarcerii pe scenă, de dragul fanilor, a clipelor frumoase și a turneelor prin toată țara: “Cu Florin mă înțeleg foarte bine, este unul dintre cei mai buni prieteni pe care îi am. Aș face o colaborare cu el și cu Dana Nălbaru. Toți trei să fim ca în vremurile bune, îmi este dor de acele perioade. Îmi este dor de muzică, de tot ceea ce a însemnat perioada HI-Q. Ideal ar fi să câștigăm din muzică cât să ne permitem să mergem la concerte cu avionul personal”.

Se reuneste trupa HI-Q? Mihai Sturzu, dezvaluiri
Trupa HI-Q

Mihai Sturzu, despre actuala lui ocupație: ”Îmi place acest job”

De precizat este faptul că, după destrămarea trupei, Mihai s-a reprofilat și a ajuns în Parlamentul României, ca deputat, după care a ieșit din politică, pentru a lucra ca pilot de linie la o companie aeriană, unde muncește din zi în noapte:

“Lucrez în acest domeniu și îmi place acest job. Am zburat aseară până la patru dimineața. Regulile în aeroport sunt la fel de stricte peste tot, nu este nicio diferență. Toată lumea poartă măști sanitare, se dezinfectează, la noi este ca peste tot”.

Mihai Sturzu, despre o posibilă colaborare cu maneliștii: ”Nu vreau să comentez”

Cât o privește pe Dana Nălbaru, ea a renunțat la lumea artistică de mai bine de zece ani, dedicându-se în totalitate familiei. Este căsătorită cu actorul Dragoș Bucur și au trei copii, unul fiind înfiat.

Întrebat ce părere are despre colaborarea Loredanei Groza cu cei zece maneliști de top, pentru piesa “Fericire”, dar și dacă ar fi dispus să-și schimbe stilul muzical, de dragul banilor, Mihai a preferat să rămână rezervat în declarații:

“Nu am nicio părere despre colaborarea Loredanei sau despre alți colegi care cântă manele. Nici nu știu despre ce este vorba, despre ce melodie. Nu vreau să comentez despre o posibilă colaborare cu mine și cu alți maneliști”.

Urmăriți Impact.ro și pe