Adevărul despre pozele deocheate cu Alexandra Stan și amantul milionar. ”Mi-a oferit cele mai bune săptămâni din viața mea”

Iancu Andreea 05.05.2021, 16:07

În urmă cu numai câteva zile, Alexandra Stan și amantul său milionar puteau fi admirați în pozele deocheate apărute în presă. Deși s-a zvonit că cei doi ar fi avut o relație, iar mai apoi au ajuns să se blocheze pe rețelele de socializare, Tristan Tate, cel cu care artista și-ar fi înșelat iubitul, a făcut lumină cu privire la relația dintre el și Alexandra. Bărbatul a vorbit deschis despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt, între el și cântăreață.

Tristan Tate a făcut dezvăluiri despre pozele deocheate cu Alexandra Stan. „Mi-a oferit cele mai frumoase două săptămâni din viața mea”

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate, a oferit declarații inedite despre idila pe care a trăit-o alături de Alexandra Stan, dar și despre pozele deocheate cu celebra cântăreață. Milionarul, despre care se zvonea că ar fi fost amantul fostei concurente de la Survivor, a recunoscut faptul că a trăit o scurtă poveste de amor cu blondina. Din păcate însă, relația dintre ei s-a sfârșit, afaceristul rămânând doar cu imaginile alături de solistă. În ciuda faptului că i-ar fi frânt inima, bărbatul o apreciază pe Alexandra Stan, considerând-o o femeie minunată, de care îi va fi întotdeauna dor, semn că momentele dintre ei au fost unele memorabile.

Aceasta este declarația mea oficială: Este o fată drăguță, am petrecut câteva săptămâni frumoase împreună, este minunată și o să-mi fie întotdeauna dor de ea, însă lucrurile nu au decurs așa cum ne-am fi așteptat. Este o fată drăguță, cred că este minunată, nu știu de ce se întâmplă asta, eu nici nu sunt în România, sunt în Miami și Alexandra mi-a oferit cele mai frumoase două săptămâni din viața mea, a declarat Tristan Tate la Antena Stars.

Ce spune Tristan Tate, amantul milionar, despre pozele deocheate cu Alexandra Stan
Ce spune Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, despre idila cu Alexandra Stan

Tristan Tate neagă că el ar fi dat pozele publicității

Pentru că mulți s-au întrebat cum au ajuns pozele acelea deocheate cu Alexandra Stan pe internet, Tristan Tate a dezvăluit adevărul. Afaceristul susține că aproximativ 100 de persoane dețin acele poze, sugerând că cea care a dorit să le împărtășească este chiar cântăreața. Bărbatul chiar a afirmat că Alexandra nu este deloc o tipă timidă, fiind surprinsă adesea în ipostaze incendiare și nefiindu-i jenă să își afișeze trupul în public. Iar lipsa de inhibiții a cântăreței pare să fi fost surprinsă și într-un video în care aceasta apare făcând twerk dezbrăcată, conform spuselor lui Tristan.

Pozele? Cam 100 de persoane au acele poze. Ea nu este timidă. Ea voia să posteze un video cu ea făcând twerk dezbrăcată pe internet și voi credeți că pozele au fost date în presă de către mine? E ridicol! Am fost îndrăgostit de ea, am avut două săptămâni foarte frumoase, poate mi-a frânt inima…, a mai spus celebrul om de afaceri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...