Alexandra Stan, detalii despre ce făcea când era într-o relație. ”Am crezut că nu merit să fiu iubită de bărbați”

Ioana Bucur, Ștefan Olteanu 27.04.2021, 12:39
Alexandra Stan, detalii despre ce făcea când era într-o relație. ”Am crezut că nu merit să fiu iubită de bărbați”

Experiența Survivor România 2021 pare că i-a schimbat complet viața artistei, care a dezvăluit că este pregătită să facă cel mai important pas pentru o femeie. Dar înainte să meargă mai departe, trebuie să își înfrunte demonii trecutului. Alexandra Stan, detalii despre ce făcea când era într-o relație. De ce ajunsese să creadă că nu merită să fie iubită.

Alexandra Stan, detalii despre ce făcea când era într-o relație

De când a încheiat experiența Survivor România 2021 și s-a întors din Republica Dominicană, Alexandra Stan este ca o carte deschisă. Artista a decis să vorbească despre cele mai intime detalii din viața sa și nu s-a ferit să răspundă întrebărilor, oricât de dificile ar fi fost. Spune că este pregătită să devină mamă și a creionat chiar și un portret al bărbatului ideal, alături de care și-ar putea întemeia o familie. Dar nu poți merge înainte fără să îți confrunți demonii trecutului. Alexandra Stan, detalii despre ce făcea când era într-o relație. Vedeta a explicat cum o traumă din copilărie a avut un impact uriaș asupra felului în care relaționează cu bărbații din jurul ei.

Când am făcut terapie, mi-am dat seama că unul dintre principalele motive pentru care am ajuns să fiu victimă a fost că am trăit în casă fără prezența masculină”, a mărturisit artista, referindu-se la faptul că a crescut fără să își aibă tatăl alături. „Era plecat și câte opt luni de acasă. A pierdut primii mei pași. Mama era și tată și mamă”, a adăugat ea.

Alexandra Stan, dezamagita in dragoste
Alexandra Stan

„Am crezut că nu merit să fiu iubită de bărbați”

Frica de singurătate a făcut-o de multe ori să rămână prinsă în relații toxice. Se pare că nici acum, după ce a ajuns să conștientizeze ce i se întâmplă, nu poate spune că este complet vindecată.

„Am crezut că nu merit să nu fiu iubită de bărbați, credeam că o să fiu părăsită. (…) Încă nu mi-am revenit total. Uneori, mă mai pun în postura de victimă”, a explicat Alexandra Stan, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Recent, artista a dezvăluit că simte din nou fiorii iubirii, însă vrea să lase totul să curgă de la sine. Mai mult, chiar ea a recunoscut că este o fire care se lasă, de ce cele mai multe ori, purtată de val și că se îndrăgostește foarte repede.

„Eu tot timpul iubesc. Nu știu ce să zic, am tot primit întrebarea asta. Mi-e frică să spun acum dacă am sau nu o relație. Eu dacă ies cu un bărbat și îmi place de el, există o conexiune, o chimie, mie nu îmi e frică de sentimentele pe care le am. Eu îmi dau seama că mă îndrăgostesc destul de repede și nu mi-e teamă să zic chestia asta. Nu știu cum percep ei asta, poate li se pare că sunt nebună. Simt o atracție și o chimie cu cineva, dar știi cum e: nu spune: Hop! până nu sari pârleazul”, a povestit artista la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...