Alexandra Stan și-a înșelat iubitul cu un milionar celebru. Au apărut și imaginile deocheate cu ei, greu de crezut că va fi iertată

Iancu Andreea, Mirabela Năstase 30.04.2021, 17:05

Alexandra Stan pare să fie urmărită de ghinion în dragoste sau mai degrabă de alegeri neinspirate. Cântăreața nu reușește să își țină în frâu sentimentele și este surprinsă recent în compania unui alt bărbat decât partenerul său. Spre uimirea tuturor, Alexandra Stan a fost descoperită cum și-a înșelat iubitul cu un milionar celebru. Imaginile deocheate cu cei doi au ajuns pe internet.

Imaginile cu Alexandra Stan în timp ce și-a înșelat iubitul, dezvăluite

Viața Alexandrei Stan a revenit în atenția publicului după ce cântăreața a început să fie surprinsă în compania unui milionar celebru. Solista pare să trăiască extrem când vine vorba despre amor, alegând uneori parteneri mai puțin potriviți. În ciuda faptului că acasă o aștepta Bogdan, iubitul său, Alexandra Stan nu s-a sfiit să se fotografieze într-o postură indecentă în compania milionarului, cu care se pare că și-a înșelat partenerul. Bărbatul este cunoscut pentru relațiile amoroase cu mai multe domnișoare din showbiz, printre ele numărându-se și Bianca Drăgușanu.

O serie de fotografii inedite au ajuns pe internet, fiind dezvăluite de spynews.ro, în care Alexandra Stan apare alături de Tristan Tate, celebrul milionar. Astfel, zvonurile apărute recent despre noul cuplu au fost astfel confirmate. Fotografiile îi înfățișează pe cei doi în baie, într-o postură deocheată. Chiar dacă sursa citată susține că există informații care neagă legătura dintre cei doi, de fapt, între Alexandra și Tristan a existat măcar o perioadă de distracții și timp petrecut împreună. Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu nu pare însă să fie genul relațiilor serioase, astfel că solista a decis să se întoarcă la iubitul său, după escapada cu Tristan. În plus, fosta concurentă de la Survivor se afla într-o relație cu iubitul său, Bogdan, în timpul acestei idile.

Alexandra Stan și-a înșelat iubitul cu un milionar
Alexandra Stan, surprinsă în compania lui Tristan Tate

Cântăreața a recunoscut că se îndrăgostește ușor

Alexandra este o fire extrem de sinceră, care reușește să se îndrăgostească cu ușurință, uneori de cele mai nepotrivite persoane. După revenirea din Republica Dominicană, cântăreața a vorbit deschis despre felul ei de a fi, dezvăluind că obișnuiește să stabilească foarte ușor o conexiune cu o persoană. Cel mai probabil, cântăreața spera ca momentele petrecute alături de Tristan să se transforme într-o relație serioasă, însă aceasta nu pare să fi reușit să îl schimbe pe celebrul milionar.

Eu tot timpul iubesc. Nu știu ce să zic, am tot primit întrebarea asta. Mi-e frică să spun acum dacă am sau nu o relație. Eu dacă ies cu un bărbat și îmi place de el, există o conexiune, o chimie, mie nu îmi e frică de sentimentele pe care le am. Eu îmi dau seama că mă îndrăgostesc destul de repede și nu mi-e teamă să zic chestia asta. Nu știu cum percep ei asta, poate li se pare că sunt nebună. Simt o atracție și o chimie cu cineva, dar știi cum e: nu spune: Hop! până nu sari pârleazul, a povestit artista la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...