Ce avere are Ziv Tetelman, afaceristul alături de care a fost surprinsă Alexandra Dinu

Stan Filon, Anca Manolica 30.04.2021, 10:13
Ce avere are Ziv Tetelman, afaceristul alături de care a fost surprinsă Alexandra Dinu

Frumoasa Alexandra Dinu a fost surprinsă zilele trecute în compania milionarului Ziv Tetelman, nimeni altul decât soțul Ralucăi Sandu. Cei doi par să nu se mai ferească de ochii lumii, așa că după ce și-au trăit povestea departe de ochii curioșilor, cei doi amorezi au făcut o sesiune de cumpărături, apoi au ieșit și la cină, iar relația lor a fost făcută astfel publică.

Ce avere are Ziv Tetelman, noul iubit al Alexandrei Dinu

Ziv Tetelman este încă soțul Ralucăi Sandu, însă surse din anturajul tenismenei au declarat că cei doi nu mai formează un cuplu chiar de când afaceristul a intrat în vizorul procurorilor DIICOT. Cu toate acestea, nici Ziv Tetelman, nici Raluca Sandu nu au vorbit despre despărțire.

“Raluca și Ziv nu mai sunt împreună de mult timp, de când el a intrat în vizorul DIICOT. Apropiații știu asta, au fugit chiar și în Israel în momentul în care el a început să aibă probleme cu legea. În prezent, nu mai formează un cuplu, dar se ocupă amândoi de creșterea copiilor”, au declarat surse apropiate Ralucăi Sandu, pentru Fanatik.

Ce avere are Ziv Tetelman, noul iubit al Alexandrei Dinu
Ce avere are Ziv Tetelman, noul iubit al Alexandrei Dinu

Avere uriașă din construcții

Noul iubit al Alexandrei Dinu este un influent om de afaceri, cu o avere imensă. Celebrul om de afaceri a făcut bani mai mult decât frumoși din mai multe firme care activează în domeniul construcțiilor și al sistemelor de ventilație, dar și de climatizare. Încasează în fiecare lună sume astronomice.

Omul de afaceri a fost trimis în judecată de DIICOT anul trecut, alături de socrul său, celebrul Mircea Sandu. Sunt acuzați de mai multe infracțiuni, printre care și spălare de bani.

Ziv Tetelman și Raluca Sandu au împreună un copil pe nume Jonathan, dar fiecare are urmași și din alte căsătorii.Fiica lui Mircea Sandu mai are un băiețel cu Crio Castellano, în timp ce afaceristul mai are doi băieți din prima lui căsnicie. Și Alexandra Dinu are un băiat adolescent, din mariajul cu Adrian Mutu. Jurata Românii au talent a avut până nu demult o relație cu Jeffrey Greenstein, actor și producător la Hollywood.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...