Alexandra Dinu, într-o relaţie cu un bărbat căsătorit? Cum a fost surprinsă jurata de la „Românii au talent” în plină zi

Ioana Bucur 28.04.2021, 11:55
Alexandra Dinu, într-o relaţie cu un bărbat căsătorit? Cum a fost surprinsă jurata de la „Românii au talent” în plină zi

Alexandra Dinu, într-o relaţie cu un bărbat căsătorit? Nu a confirmat nici până acum despărțirea de iubitul american, însă se pare că frumoasa blondă și-ar fi găsit consolarea în brațele unei noi cuceriri. Cum a fost surprinsă jurata de la „Românii au talent” în plină zi.

Alexandra Dinu, într-o relaţie cu un bărbat căsătorit?

Un nou cuplu, dar și un nou scandal în lumea mondenă din România? Și cele mai frumoase povești de dragoste ajung la final. De ceva vreme, în spațiul public circulă tot mai multe zvonuri ce dau de înțeles că Alexandra Dinu și producătorul american Jeffrey Greenstein nu mai formează un cuplu. Cu toate că superba blondă nu a confirmat, dar nici nu a infirmat, informația, gesturile ei par să dea răspunsul așteptat de admiratorii săi. Se pare că jurata de la „Românii au talent” a făcut o nouă cucerire, după despărțire.  Alexandra Dinu, într-o relaţie cu un bărbat căsătorit? Cei doi au fost surprinși împreună, în plină zi, iar gesturile lor nu lasă loc prea multor interpretări.

Alexandra Dinu a fost surprinză alături de Ziv Tetelman, afaceristul despre care se știe că este căsătorit cu Raluca Sandu. Până acum, nu s-a spus că cei doi ar fi avut probleme în relație sau s-ar fi despărțit. În schimb, au scos toate fotografiile în care apăreau împreună pe rețelele sociale, scrie Spynews. Potrivit sursei, Alexandra Dinu și Ziv Tetelman au fost văzuți ieșind dintr-un bloc de lux din zona Herăstrău, unde locuiește blonda. S-au urcat în mașini separate, conduse de șoferi, și au plecat în direcții opuse, ea, la o patiserie, el, la un restaurant, însă s-au întors în același timp. Noul cuplu a mers apoi într-un magazin cu produse de lux din București, în care petrec în jur de 40 de minute. Plimbarea s-a încheiat în vila din Corbeanca în care stă afaceristul, unde au și rămas, tot împreună.

Alexandra Dinu, într-o relaţie cu un bărbat căsătorit?
Alexandra Dinu și Ziv Tetelman

Jurata de la „Românii au talent” a fost înlocuită cu o altă actriță

Zvonurile legate de despărțirea Alexandrei Dinu de americanul rey Greenstein au apărut după ce producătorul a postat pe Facebook mai multe fotografii cu o altă femeie, despre care se crede că ar fi noua sa iubită – o actriță, antrenoare personală și creatoare de conținut din New York.

„Cea mai fericită aniversare, celei mai dulci și dragi fete din lume!! Fie ca viața să continue să te binecuvânteze cu iubire, râsete, sănătate și prosperitate. Le meriți!!! Nu aș putea fi mai recunoscător decât sunt deja să te am în viața mea”, a scris bărbatul în dreptul fotografiei.

Urmăriți Impact.ro și pe