A cumpărat-o sau nu? Irinel Columbeanu a dat în vileag cel mai mare secret al Monicăi Gabor

Nicu Stan, Mihai Roșoiu 29.04.2021, 08:02

A cumpărat-o sau nu? Irinel Columbeanu a dat în vileag cel mai mare secret al Monicăi Gabor. Ce a spus omul de afaceri despre fosta sa soție, mama copilului său, citiți în articolul de mai jos.

S-a aflat cel mai mare secret al Monicăi Gabor. Ce a spus Irinel Columbeanu despre cumpărarea ei de la proxeneți

Irinel Columbeanu a dat în vileag cel mai mare secret al Monicăi Gabor. Când cei doi s-au cunoscut, în urmă cu 15 ani, unele voci au susținut că, de fapt, Irinel Columbeanu, la vremea aceea un om de afaceri de succes, ar fi cumpărat-o pe fosta sa soție de la o grupare de proxeneți.

După atâția ani, Irinel Columbeanu s-a decis să spună adevărul despre acest subiect delicat, mai ales că omul de afaceri are cu Monica Columbenau o fetiță.

Monica Gabor si Irinel Columbeanu au impreuna o fetita
Monica Gabor si Irinel Columbeanu au impreuna o fetita

Irinel Columbeanu face lumină în cazul Monica Gabor cumpărată de la proxeneți

Astfel, Irinel Columbeanu, care între timp a pierdut mulți bani, ieșind din topul milionarilor, dezminte zvonurile potrivit cărora Monica Gabor a fost salvată de el din mâinile unei grupări de proxeneți cunoscuți din Bacău, contra câtorva mii de euro.

”Nu este adevărat, nici vorbă (n.red. că a cumpărat-o pe Monica Gabor de la interlopi)… Dacă răspund acum la întrebarea asta, irosesc din suspansul cărții.

Dinu Damaschin, un proxenet prost

Domnul Damaschin (Dinu Damaschin, cel care se lăuda că ar fi avut grijă de Monica atunci când ajunsese să fie disputată de proxeneții din Bacău, n.r.) era un pește prost și… ce să vă spun!…

Ceea ce puțini au văzut este că fenomenul Damaschin, deși cu greu pot să-i spun așa, s-a extins în mai toate orașele țării și uite așa s-a ajuns de la fenomenul Bacău la fenomenul Caracal. Eu, cel puțin, aflând despre ce e vorba, m-am revoltat împotriva acestui sistem în felul în care am făcut-o…”, a povestit Irinel Columbeanu la emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV.

Monica Columbeanu, recunoscătoare lui Irinel Columbeanu

Pe de altă parte, Irinel Columbeanu a lăsat să se înțeleagă că Monica Gabor, care este căsătorită cu un miliardar chinez, îl mai ajută cu bani, iar ceea ce este mai important este că o ajută pe Irina, fiica pe care o au amândoi.

Întrebat dacă Monica Gabor ar trebui să îi fie recunoscătoare pentru toate lucrurile pe care le-a făcut de-a lungul timpului pentru ea, Irinel Columbeanu a răspuns fără să ezite.

Monica Gabor are grijă de fiica ei

”Eu zic că da (ar trebui să fie mai recunoscătoare, n.r.) și cred că este. Nu se pune problema, nu i-am cerut niciodată așa ceva. Nu cred că se măsoară în bani recunoștința, niciodată.

Să nu uităm că ea are grijă de Irina în ziua de azi, ceea ce pentru mine este cea mai mare manifestare a recunoștinței. N-aș fi atât de liniștit dacă n-aș ști că există Monica, care să aibă grijă de Irina”, a mai declarat Irinel Columbeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe