Cu cine l-a prins Monica Gabor pe Irinel Columbeanu. Bărbatul a recunoscut că a înșelat-o, acesta e motivul divorțului

Iancu Andreea, Ioana Nechifor 26.04.2021, 20:45
Cu cine l-a prins Monica Gabor pe Irinel Columbeanu. Bărbatul a recunoscut că a înșelat-o, acesta e motivul divorțului

Chiar dacă a trecut mai bine de un deceniu de la separarea dintre Monica Gabor și Irinel Columbeanu, abia recent bărbatul a recunoscut că a înșelat-o pe fosta sa soție. Fostul om de afaceri a vorbit deschis despre această etapă din viața sa și a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului de fotomodel.

Irinel Columbeanu a recunoscut motivul pentru care a divorțat de Monica

Unul dintre cele mai controversate cupluri își unea destinele în anul 2006 în cadrul unei ceremonii pline de fast, difuzată inclusiv la televizor. Nunta soților Columbeanu părea desprinsă din basmele cu prinți și prințese, în ciuda diferenței de vârstă pe care cei doi o afișau în buletin. Showbiz-ul a perceput-o atunci pe Monica drept tânăra cu dorință de afirmare, care și-a găsit omul care să o propulseze în carieră, în ciuda faptului că fotomodelul susținea că este vorba despre sentimente intense între ei. Venirea pe lume a fiicei celor doi a întărit și mai mult faptul că între ei era mai mult decât ceea ce încercau gurile rele să scoată în evidență.

Cu toate acestea, la cinci ani de la nuntă, povestea de dragoste dintre ei apunea. Frumoasa șatenă decidea să își continue viața, care ulterior i-a îndrumat pașii peste Ocean. Monica Gabor și-a refăcut viața alături de un milionar în euro, luând-o cu ea și pe fiica lui Irinel. Chiar dacă între foștii soți nu mai poate fi vorba despre vreo împăcare, fostul afacerist de la Izvorani se bucură sincer pentru șatenă. Nimeni nu știa însă care a fost motivul pentru care cei doi s-au despărțit, detalii despre care chiar Irinel Columbeanu a decis să vorbească recent. Bărbatul a recunoscut că a înșelat-o pe fosta sa soție.

Irinel și Monica au format unul dintre cele mai controversate cupluri, dat fiind diferența de 30 de ani dintre ei
Irinel și Monica au format unul dintre cele mai controversate cupluri, dat fiind diferența de 30 de ani dintre ei

Cu cine a înșelat-o Irinel Columbeanu pe Monica Gabor

Nu degeaba se spune că înțelepciunea vine o dată cu vârsta. La 63 de ani, Irinel Columbeanu a decis să împărtășească din experiența sa de viață, dezvăluind faptul că este responsabil de divorțul de fosta sa soție. Fostul afacerist a recunoscut că a înșelat-o pe Monica Gabor, aceasta folosindu-se de momentul în care Irinel a fost surprins alături de două domnișoare pentru a scăpa din relația cu el. De asemenea, visul fotomodelului era să ajungă peste hotare, în America, lucru care s-a și întâmplat și care îl bucură nespus pe Irinel.

Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!, a declarat Columbeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...