Andreea Marin, moment de sinceritate despre iubirile din trecut. „Oare ce oi fi văzut la el?”

Ana Anitoiu, Ioana Constantin 20.04.2021, 14:48

Andreea Marin a făcut dezvăluiri într-un moment de sinceritate despre iubirile din trecut. Îndrăgita prezentatoare de televiziune a recunoscut că i s-a întâmplat să reîntâlnească pe cineva cu care a format un cuplu în urmă cu mult timp și să se întrebe ce o fi văzut la acea persoană. Vedeta a explicat totul.

Andreea Marin, despre iubirile din trecut: ”Ce rămâne e omenia”

Fosta zână de la ”Surprize surprize” a spus că s-a întâlnit cu situații în care să se revadă cu o persoană de care a fost îndrăgostită în adolescență și să nu înțeleagă ce anume a atras-o atunci la acel om. Andreea Marin a menționat și ce anume o face să se îndrăgostească în prezent.

„Da, m-am întâlnit. Dar poate nu ar trebui să fim atât de duri: «Oare ce oi fi văzut la el?!». Întrebarea se poate și reciproc: «Oare ce o fi văzut el la mine?!». Oamenii se schimbă, unii într-o direcție, alții în alta. În fond, ce rămâne e omenia dintre noi și calitățile certe pe care le avem, faptele noastre. Eu sunt omul care se îndrăgostește de faptele altuia și nu de aparențe”, a povestit Andreea Marin, la Canal 33.

Andreea Marin, moment de sinceritate despre iubirile din trecut.
Andreea Marin

Andreea Marin, despre cum poate deveni o femeie asumată

Vedeta a explicat și cum poate deveni o femeie asumată. Andreea Marin este de părere că acesta este un proces și că se întâmplă pe măsură ce o femeie trăiește unele experiențe din care învață și care o ajută să se maturizeze. Ea a precizat că deși a avut momente ce au lăsat răni, a ales să facă tot posibilul să învețe din ele și să devină de fiecare dată un om mai frumos.

„Până nu te lovești de greutăți e greu. Cred că o fată devine o femeie pe măsură ce trăiește niște experiențe care o învață, o maturizează. Nu e un moment al vieții. Devenim mai calde, mai atente, mai înțelepte. Am avut momente care au lăsat răni, dar am ales să fac tot ce îmi stă în putere să învăț ceva și să merg mai departe. Dar în același timp să zâmbesc vieții, să devin un om mai frumos, chiar dacă apar ridurile”, a mai spus Andreea Marin.

Andreea Marin a dezvăluit ce își dorește pentru fiica ei

În urmă cu ceva timp, Andreea Marin a dezvăluit și ce își dorește pentru fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr., Violeta. Vedeta a spus că a fost uimită să afle că adolescenta vrea să urmeze cursurile Facultății de Drept, deși îi place și partea artistică.

”Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți. Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri. Citește foarte mult în domeniu, deși are o vârstă fragedă. Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepțional, perfect, mă bucur că e bună la școală dar nu asta e scopul meu în viață. Am ajuns într-un moment în care realizez că e atât de important să trăim fericirea. Asta îmi doresc pentru ea”, a mai spus Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...