Andra, apariţie ciudată pe Instagram. Fanii nu au recunoscut-o pe jurata de la Românii au talent

Ana Anitoiu 09.04.2021, 13:50

Andra a avut o apariție ciudată pe Instagram. Fanii nu au recunoscut-o pe jurata de la ”Românii au talent”. Cântăreața s-a filmat în timp ce se afla într-o mașină și a anunțat că a luat o decizie radicală. Vedeta a pus piciorul în prag ca să schimbe un lucru din viața ei.

Ce apariție ciudată a avut Andra pe Instagram

Andra le-a dezvăluit fanilor ei de ce nu a fost activă pe Instagram în ultimele zile. Jurata de la ”Românii au talent” s-a filmat în timp ce se afla într-o mașină și a folosit un filtru ce nu a avantajat-o deloc, ci mai degrabă i-a deformat conturul feței.

“Nu prea am fost activă zilele acestea pentru că am fost la Cluj, i-am făcut o surpriză mamei mele. Am fost doar eu și copiii. M-am încărcat cu energie”, le-a povestit Andra fanilor ei, pe Instagram.

Andra, aparitie ciudata pe Instagram. Fanii nu au recunoscut-o pe jurata de la Romanii au talent
Andra, cu conturul fetei deformat de un filtru

Ce decizie radicală a luat Andra

De asemenea, Andra a anunțat că a luat o decizie radicală. Vedeta și-a propus serios să scape de kilogramele pe care le-a acumulat de la începutul pandemiei de coronavirus. Jurata de la ”Românii au talent” a dezvăluit ce a început să facă pentru a-și recăpăta silueta.

”Am reînceput sportul iar asta îmi dă o stare de bine. Am început şi dieta: mai multă apă, mai puţină mâncare, dar am mese regulate. Dar faptul că am început să fac iar mişcare mă ajută să mă simt mai bine. Mai ales că după ce am avut COVID-19 am resimţit mult timp o stare de oboseală”, a mai spus Andra.

Andra, despre cum s-a îngrășat de la începutul pandemiei

Anterior, Andra a spus că deși Cătălin Măruță este de părere că i-ar sta mai bine cu cinci kilograme în minus, ea crede că mai degrabă i-ar sta mai bine dacă ar slăbi vreo zece kilograme. Cântăreața a recunoscut că îi plac dulciurile și că este pofticioasă, acesta fiind și motivul pentru care s-a îngrășat, de la izbucnirea pandemiei de coronavirus.

”Acasă am doi copii care vor mereu ceva dulce și le gătesc, facem brioșe, mai vine o prietenă cu vreo prăjitură nouă să o încerc. Zilnic am parte de ispite, că să zic așa. Îmi și place, pentru copii, să avem genul acesta de prăjituri gătite în casă, să știu că sunt de bună calitate. Nu le dau dulciuri din comerț. Motiv pentru care, fiind o pofticioasă din naștere, nu mă pot abține și mai gust”, a mai spus Andra.

Cum a fost Andra cerută în căsătorie

Într-o ediție a emisiunii ”Românii au talent”, Andra a povestit cum a fost cerută în căsătorie de Cătălin Măruță. Moderatorul de la Pro TV a pregătit un moment special pentru ea, iar artistei i s-a părut totul foarte romantic.

”Acolo am primit inelul de logodnă. Pe gondolă. A fost romantic. A luat două pahare de șampanie. Gondolierul ne cânta. Îmi tremurau picioarele să nu cad în apă. Când mi-am dat seama ce se întâmplă am fost și mai emoționată. A fost ce a trebuit. A fost romantic”, a povestit Andra, menționând cu amuzament că i-a convenit de minune faptul că soțul ei nu a cântat în momentul acela.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...