EXCLUSIV

Marius Lăcătuş a împlinit 57 de ani. „Telefonul a sunat ca la Gara de Nord!”. Ce cadou de suflet i-a cumpărat fiica actriță

Alexandru Catalan 06.04.2021, 15:08

Marius Lăcătuş a împlinit ieri 57 de ani. Însă, din cauza actualelor condiţii impuse de pandemia de coronavirus, familia a preferat să-l sărbătorească în cerc restrâns pe fostul mare fotbalist român, rămas până azi una dintre gloriile fotbalistice ale Stelei. Fiica lui, actrița Alexandra Dominique, pe care o vedeți și în serialul ”Adela”, de la Antena 1, ne-a povestit despre celebrul ei tată, în exclusivitate pentru impact.ro.

”Nu am făcut o mare petrecere, fiindcă nu se putea. Nici nu s-a pus problema să facem nu ştiu ce mare tărăboi”

Fiica lui Marius Lăcătuș, actrița Alexandra Dominique, ne-a spus, în exclusivitate pentru impact.ro:

”Nu am făcut o mare petrecere fiindcă nu se putea. Ştim cu toţii prin ce trecem, aşadar nici nu s-a pus problema să facem nu ştiu ce mare tărăboi. Am amânat petrecerea până la anul. Dar trebuie să ştiţi că telefonul a sunat ca la Gara de Nord şi mai toată ziua tata a mulţumit în stânga şi în dreapta pentru urări şi chiar pentru cadourile primite”.

Ea a mai menționat că, împreună cu mama sa, i-au luat sărbătoritului un cadou special, dar a refuzat să ne dezvăluie exact și despre ce este vorba: “Am hotărât să rămână un mic secret, al meu şi al mamei, aşa că nu vă veţi supăra, sper, prea tare, că nu-l voi deconspira. Pot să vă spun că nu are nicio legătură cu fotbalul. E un cadou din suflet, pentru tata!”.

Alexandra Dominique, este absolventa a Facultatii de Arte Dramatice de la Madrid
Alexandra Dominique, este absolventa a Facultatii de Arte Dramatice de la Madrid

Alexandra Dominique: “Îmi iubesc tatăl şi-l voi sprijini în orice decizie a sa, aşa cum şi el, sunt sigură, mă sprijină în ceea ceea ce mă priveşte”

Familia Lăcătuş s-a reunit ieri în jurul mesei festive. După o perioadă petrecută în Spania, sportivul și cei dragi au revenit în România. Alexandra Dominique crede că tatăl ei a rămas neschimbat până azi, deşi trecerea anilor se poate citi şi pe chipul său.

“Îmi iubesc tatăl şi-l voi sprijini în orice decizie a sa, aşa cum şi el, sunt sigură, mă sprijină în ceea ceea ce mă priveşte. Nu mănâncă nici azi prea multe dulciuri, aşa că nu a făcut vreo mare excepţie nici de ziua lui. Pot însă să vă asigur că fotbalul a rămas marea sa dragoste. Ne-am împăcat cu situaţia, şi eu şi mama. Sportul, în general, are un loc special în sufletul său, aşa că îi înţelegem pasiunea!”, adaugă fiica lui Lăcătuş.

Fiica lui Marius Lăcătuș joacă în serialul ”Adela”, de la Antena 1

Alexandra Dominique, 25 de ani, este absolventă a Facultăţii de Arte Dramatice de la Madrid. Anul trecut, ea şi-a făcut debutul în serialul de televiziune “Adela”, difuzat de Antena 1, unde fiica lui Marius Lăcătuş o interpretează cu mult succes pe Tania, secretara unuia dintre personajele principale, Paul Andronic, deţinătorul unui imperiu media.

Încă din timpul filmărilor din primăvara lui 2020, Alexandra Dominique a considerat că prezenţa sa în serial este un pas important în carieră, dar şi că rolul îl va face mândru pe tatăl ei. Dominique a reuşit, uşor-uşor, să se impună, aşa că zilele acestea, alături de colegi, filmează noi episoade ale producției tv:

“Nu e uşor, cu toate măsurile astea, cu mască pe faţă, cu mult dezinfectant, dar şi cu vaccinul la zi făcut, inclusiv rapelul. Mă bucur, însă, fiindcă aşa am mai multă grijă şi faţă de ai mei, mama şi tata aflându-se doar pe lista de aşteptare, în vederea vaccinării”, ni s-a mai confesat Alexandra Dominique.

Urmăriți Impact.ro și pe