EXCLUSIV

Adrian Fetecău, despre ravagiile făcute de Covid-19 în Grupul ”Vouă”. De ce s-a baricadat în casă Marinela Chelaru

Simona Ecovoiu 05.04.2021, 12:26

Liderul ”Vouă” se afla zilele trecute în Elveția, pentru a-și susține fiica, pe Irina Fetecău, vestita jucătoare de tenis, aflată în top 300, la un turneu cu premii consistente. Adrian Fetecău ne-a povestit, în interviul pentru impact.ro, despre boala secolului, Covid-19, care a făcut ravagii și printre membrii grupului umoristic, dar și despre fata lui, o sportivă cu ambiții mari, care se află pe urmele Simonei Halep.

Adrian Fetecău, despre ravagiile făcute de coronavirus în Grupul ”Vouă”. Câți artiști au căzut la pat

Adrian Fetecău a plecat în Elveția, zilele trecute, pentru a fi alături de fiica lui, la un turneu de tenis, cu premii în valoare de 60.000 de dolari: ”Sunt alături de ea, am ajuns aici cu avionul, până în Italia, apoi cu mașina, încă două ore. Avionul este un mijloc de transport foarte sigur, la vreme de pandemie.

Toți călătorii se prezintă cu testul făcut, lumea poartă măști, respectă distanțarea în aeroport. Dar, fiecare ieșire din țară mă costă 270 de lei, atâta este un test”, ne-a spus liderul grupului umoristic ”Vouă”.

Adrian Fetecău crede în fiica sa

Acesta este convins că Irina va ajunge în scurt timp în top 100 cele mai bune jucătoare din lume.

”D-abia atunci vom putea trage linie, vom vedea cât am investit și cât am câștigat. Irina are 24 de ani, de 20 de ani este la Dinamo. Suntem conștienți că nu o va egala niciodată pe Simona Halep, ea este Everestul în tenis, performanțele sale sunt greu de atins. Ea și Ilie Năstase sunt cei mai buni din lume, la tenis”, a mai adăugat Adrian Fetecău.

Ce jucătoare de tenis îi place lui Adrian Fetecău

Dar, el a admiră și pe o altă jucătoare de tenis, românca Bianca Andreescu, stabilită în Canada: ”După marele succes, loc 5 în clasamentul WTA, este tratată ca o zeiță în Canada.

Dar nu mulți știu că primul ei antrenor a fost din Pitești, Gabriel Hristache. Ar merita o recunoaște și la nivel național. Să fie făcută cetățean de onoare al Piteștiului”.

Adrian Fetecău: ”Din păcate, virusul ăsta păcătos nu i-a iertat nici pe colegii mei din grupul ”Vouă”. 3 din 8 s-au îmbolnăvit”.

Actorul Adrian Fetecău, care, de altfel, este și comentator sportiv, duce dorul scenei.

”N-am mai jucat de anul trecut, din august, ne e tare dor să revenim pe scenă. Din păcate, virusul ăsta păcătos nu i-a iertat nici pe colegii mei. 3 din 8 s-au îmbolnăvit. Marele noroc este că și-au revenit. Vom dezbate și problema acestei boli, în următoarele noastre spectacole, pe care le vom avea cel mai probabil din vară, însă nu vom lua nimic în derâdere, normele de protecție trebuie respectate, ca să ieșim din acest necaz”, ne-a mai spus artistul.

”Marinela Chelaru se teme să mai iasă din casă, ea având probleme cu inima și cu glanda tiroidă”.

Adrian Fetecău păstrează legătura și cu simpatica lui colegă, Marinela Chelaru, care, în ultimul an a refuzat să mai acorde interviuri.

”Marinela Chelaru se teme să mai iasă din casă, în pandemie, ea având și probleme cu glanda tiroidă și cu inima, vorbim des la telefon. Dar și ei îi e dor de scenă”, ne-a mai spus Adrian. Marinela a trecut, în ultimii ani, prin serioase probleme de sănătate.

Marinelea Chelaru a suferit un infarct

”Am avut un infarct și noroc cu operația, pentru că acum mă uitam de sus de la voi. Am tensiune mare, îi spuneam și doctoriței, îmi zicea că sunt atacuri de panică, iar eu nu sunt plângăcioasă. Și mie mi se pare aiurea să am puseuri de tensiune, iau medicamente. Mi-a fost un rău de moarte, nu știu cum e când mori. E groasă, asta e, mă duc, și aia e. Voi muri, voi muri, mă duc la Dumnezeu”, spunea ea, în cadrul emisiunii ”Răi, Dar Buni”, de la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...