Scene șocante în București. Un tânăr de 23 de ani a fost bătut cu bestialitate de un taximetrist. Ce a urmat

Diana Radu 03.01.2020, 12:57
Scene șocante în București. Un tânăr de 23 de ani a fost bătut cu bestialitate de un taximetrist. Ce a urmat

Un taximetrist a fost filmat în timp ce lovea cu bestialitate un tânăr de 23 de ani. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din București, iar martorul care a realizat filmarea a postat-o pe rețelele de socializare. Acum, taximetristul este cercetat penal.

În ce stare se află acum tânărul care a fost bătut cu bestialitate de taximetrist

Pe filmare se poate observa cum taximetristul coboară din mașină și se duce direct spre un tânăr. Agresorul îl ia pe băiat de gât și îl înjură, în timp ce o femeie, care se afla în apropiere, strigă la taximetrist să îl lase în pace. Bărbatul este lovit cu pumnii de taximetrist, care apoi îl trântește de asfalt, moment în care acesta se lovește la cap și rămâne inconștient, potrivit imaginilor apărute pe internet. Ulterior, taximetristul se urcă în mașină și pleacă ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

taximetrist violent, tânăr bătut de taximetrist
În ce stare se află acum tânărul care a fost bătut cu bestialitate de taximetrist

”Cu privire la imaginile apărute în spațiul virtual, referitoare la o agresiune stradală, facem următoarele precizari: În data de 30.12.2019, în jurul orei 03.15, prin apel 112 a fost sesizat faptul că pe o stradă din sectorul 3, pe partea carosabilă, este căzut un tânăr. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, precum și echipaj de prim ajutor”, se precizează într-un comunicat al Poliției.

Momentan nu sunt cunoscute cauzele care au dus la această agresiune din noaptea de 29 spre 30 decembrie 2019, însă în urma incidentului tânărul de 23 de ani a ajuns de urgență la spiatalul ”Sf. Ioan” din București. Din fericire, acum, băiatul se afla în afara oricărui pericol, însă acesta nu a depus plângere penală împotriva taximetristului.

”Tânărul de 23 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat. A fost identificat bărbatul cu care tânărul a avut altercația. Cercetările sunt continuate, din oficiu, de Secția 11 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Precizăm că până la acest moment partea vătămată nu a formulat plângere, se mai arată în comunicatul Poliției.

Chiar dacă tânărul nu a depus plângere penală împotriva taximetristului, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 s-a autosesizat în urma filmării apărute în mediul online și a deschis dosar penal pentru lovire.

Urmăriți Impact.ro și pe