Smiley a căzut de pe scaun când a văzut cine a apărut pe scenă la Românii au talent. ”Oare cum o să arăți după doi copii?”

Iancu Andreea 15.03.2021, 21:57

O apariție spectaculoasă a stârnit reacții neașteptate în cea de-a 12-a ediție la Românii au talent. Prima oară, Pavel Bartoș s-a întins la picioarele fermecătoarei concurente, în timp ce Smiley a căzut de pe scaun. Numărul frumoasei blondine a stârnit în special partea masculină a juriului, dar și mulți bărbați din spatele camerelor. Momentul a fost cu adevărat fabulos.

O rusoaică focoasă a aprins atmosfera la Românii au talent. Smiley a căzut de pe scaun

Momentele de dans sunt unele dintre cele mai apreciate în cadrul show-ului de talente de la Pro TV, iar cel din ediția din această seară este cu atât mai incitant cu cât protagonista este o rusoaică îndrăzneață, care a cucerit juriul și nu numai. Încă de la primii pași în culise, Pavel a fost doborât de perfecțiunea trupului concurentei. Și Smiley a căzut de pe scaun imediat ce focoasa blondă a apărut pe scenă. „Mă numesc Marina, vin din Rusia, Sankt Petersburg”, s-a descris rapid blondina, care a trecut apoi la numărul său la bară, reușind să îi lase cu gura căscată pe toți.

Cu unduiri incitante și mișcări care trezesc imaginația bărbaților, focoasa rusoaică a prezentat un număr de dans la bară cum rar s-a mai văzut pe scena show-ului Românii au talent. Blondina a cucerit jurații, care s-au uitat hipnotizați la mișcările dansatoarei. Spectaculoasă de la început până la sfârșit, rusoaica a atras aprecierea și uimirea membrilor juriului.

Marina, m-am gândit tot dansul la ce a vrut să transmită numărul. M-am gândit la toate metaforele posibile și tot nu-mi dau seama, și-a exprimat Smiley fascinația.

Mesajul meu este că sunt frumoasă. Îmi place când lumea mă privește. Îmi place să ofer lumii ceea ce îi place, a explicat rusoaica.

Marina a cucerit publicul de la Românii au talent cu un număr de dans la bară
Marina a cucerit publicul de la Românii au talent cu un număr de dans la bară

S-au încins spiritele între membrii juriului după prestația dansatoarei. „Oare cum o să arăți după doi copii?”

În urma momentului incitant prezentat de către Marina, juriul s-a întrecut în aprecieri și cuvinte de uimire cu privire la prestația rusoaicei. Extrem de senzuală, apariția blondinei a fost comparată de Florin Călinescu cu un element inedit. Actorul o consideră pe rusoaică un porumbel al păcii.

De mic copil, ceea ce pare incredibil că am fost și mic copil, m-am întrebat cum arată porumbelul păcii. Deci, tu pentru mine, e prima oară când văd porumbelul păcii. Și ai dreptate, noi oamenii vrem pace și tu ești porumbelul ei. Îți mulțumesc frumos că ai zburat până aici, a completat cu mult umor Florin Călinescu.

Pe de altă parte, Andra a avut curiozități feminine și a întrebat-o pe concurentă dacă este căsătorită și dacă are copii. Marina a recunoscut că deocamdată nu este nici căsătorită și nu are nici copii.

Măi Marina, vrei să îți spun la ce ne gândim noi. Când vedem o femeie frumoasă așa ca tine ne gândim: Doamne Dumnezeule, cum de nu are celulită pe ea, dar oare ce mănâncă? Oare e măritată? Are copii? Oare cum o să arăți după doi copii?, s-a întrebat artista.

În final, un astfel de moment spectaculos nu putea fi lăsat nerăsplătit cu patru de DA, semn că este posibil să o revedem pe frumoasa Marina.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...