Smiley, fascinat de o braziliancă la Românii au talent. ”Tu ești mamă?”. Ce a făcut femeia

Iancu Andreea 05.03.2021, 20:15

O braziliancă extrem de relaxată a pășit pe scena de la Românii au Talent și l-a fascinat pe Smiley. Frumoasa Luana Cayres a făcut să le tresară inimile juraților, care au privit cu mult interes prestația concurentei. Aceasta a avut un număr care le-a tăiat răsuflarea celor din jur și i-a impresionat pe toți cei patru jurați, în special pe Smiley și Florin Călinescu. Totuși, un aspect al vieții Luanei i-a uimit și mai tare.

O braziliancă de la Românii au Talent l-a fascinat pe Smiley

Scena show-ului de talente de la PRO TV a cunoscut o braziliancă ce a reușit să stârnească uimirea în rândul publicului și juraților de la Românii au Talent. Cu o siluetă și o vestimentație ce prevesteau un număr de dans senzual, Luana Cayres a stârnit interesul prezențelor masculine din juriu și nu numai. Numărul braziliencei a început cu mișcări demne de un show Burlesque, pe un scaun așezat în centrul scenei. Însă ceea ce a urmat a fost complet uimitor.

Reprezentația femeii s-a transformat într-un spectacol acrobatic fabulos, brazilianca apelând inclusiv la forța podoabei capilare pentru a-i surprinde pe jurați. Cu mișcări inedite, acompaniată de artificii, Luana Cayres a reușit să obțină patru de DA în urma performanței de la Românii au Talent. Însă dincolo de talentul și profesionalismul său în domeniul artistic, femeia ascundea un secret dezvăluit după prestație. Smiley a rămas fascinat când a aflat detaliul din viața braziliencei.

Prestația Luanei Cayres a uimit publicul show-ului de talente
Prestația Luanei Cayres a uimit publicul show-ului de talente

Jurații au rămas mască după prestația concurentei

Singurul lucru comun cu tine Luana este că și eu mi-am lăsat părul într-o seară undeva și nu mai știu unde l-am lăsat. Mi-e greu să vorbesc, mie care îmi e foarte ușor să vorbesc, despre lucrurile suave și gingașe și rafinate care stau pe un munte de pericol și de adrenalină. Sper ca să îți rezolvi viața pentru totdeauna. Poți să te îmbogățești făcând reclame la balsam de păr, tu care ești un balsam pentru suflet, a fost comentariul lui Florin Călinescu după spectacolul Luanei.

Dincolo de frumusețea fizică și prestația concurentei, Smiley a fost uimit să afle că Luana este și mamă. Luana a recunoscut în fața juraților că are un copil.

Ești mamă? Câți copii ai?, a fost curios Smiley să afle.

Pe de altă parte, prezențele feminine din juriu au primit și ele cu zâmbetul pe buze spectacolul de acrobație, pe care l-au adăugat personalității și vieții impresionante a concurentei.

Ne-ai oferit un spectacol minunat și ne-ai arătat practic trei femeie în una. La început femeia sexy, a doua oară artistul și a treia mama din tine. Deci ești o femeie completă. Felicitări din partea mea!, a apreciat Alexandra Dinu prestația Luanei.

Și de la mine ai un Da pentru toate cele trei femei, a menționat Andra.

Iar curiozitățile nu s-au oprit pe scenă. În culise, Pavel Bartoș a aflat cum a reușit Luana să se antreneze, dat fiind contextul pandemiei.

Soțul meu mă ridica și mă ținea cu brațele sau mă agățam de un copac, i-a povestit concurenta în culise lui Pavel Bartoș despre perioada de izolare în care a fost nevoită să se antreneze acasă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI