FOTO EXCLUSIV. Mirela Vaida, prinsă în fapt. Ce a „furat” vedeta de la Antena 1, în văzul tuturor

Cristian Cojocaru 09.03.2021, 14:48

Cunoscuta prezentatoare Mirela Vaida a fost prinsă în fapt de către fotoreporterii Impact. Fiind una dintre cele mai iubite moderatoare de pe micile ecrane, vedeta se poate considera o femeie împlinită atât din punct de vedere profesional cât și pe plan personal.

Mirela Vaida a fost prinsă în fapt

Mirela Vaida este pe val atunci când vine vorba despre cariera sa. Datorită acestului lucru, de curând și-a achiziționat un superb Mini Cooper de aproximativ 50.000 de euro, pe care îl pune la încărcat de fiecare dată la panoul electric al clădirii unde filmează emisiunea ”Acces Direct”. Vedeta are tot timpul cablurile electrice în portbagaj, astfel că profită de orice ocazie pentru a-și pune mașina la încărcat.

Pentru a nu risca să rămână fără energie electrică, prezentatoarea a fost surprinsă de către fotoreporterii Impact în timp ce ”fura” curent de la clădirea unde lucrează. După ce a reușit să conecteze mașina la curent electric, vedeta și-a luat lucrurile și a intrat în clădire pentru a se pregăti de prezentarea emisiunii care are un succes fabulos.

Dacă lucrurile îi merg de minune pe plan profesional, se pare că și în viața personală are parte de același succes. Mirela Vaida este actriță, interpretă dar și mamă a trei copii și o căsnicie de invidiat. Aceasta a debutat în urmă cu 20 de ani în cadrul unei trupe de fete, cu care a cunoscut un real succes la acea vreme.

Mirela Vaida se poate lăuda că este o femeie împlinită, alături de cei trei copii ai săi și soțul său, Alexandru Vaida
Mirela Vaida se poate lăuda că este o femeie împlinită, alături de cei trei copii ai săi și soțul său, Alexandru Vaida

Prima apariție TV a avut loc pe când era în clasa a IX-a

Puțini fani ai prezentatoarei știu că Mirela Vaida era componentă a trupei HORA. Deși a studiat dreptul, visând să devină avocat, partea artistică a atras-o mai tare, lucru care a făcut-o să renunțe la visul ei din domeniul juridic. Mirela a debutat în anul 2002, iar iubitul ei de la acea vreme era Claudiu Popescu, fondator al trupei No-Name.

Cei doi au fost foarte discreți cu privire la relația lor care nu a durat prea mult. Mirela Vaida avea doar 20 de ani la acea vreme și participase la mai multe festivaluri de muzică. Ulterior, vededta a ajuns să cânte în cadrul trupei D’Or, trupă axată pe melodii cu accente folclorice.

„Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie. Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004, tocmai constat că s-au împlinit 10 ani de atunci şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, mărturisea Mirela Boureanu Vaida.

Vedeta se poate lăuda că este o femeie împlinită, alături de cei trei copii ai săi și soțul său, Alexandru Vaida, care este directorul unei companii.

Urmăriți Impact.ro și pe