Mirela Vaida, în lacrimi, la TV. Vedeta nu s-a mai putut abţine. Ce a emoţionat-o atât de tare

Ioana Bucur 12.02.2021, 21:58
Mirela Vaida, în lacrimi, la TV. Vedeta nu s-a mai putut abţine. Ce a emoţionat-o atât de tare

Mirela Vaida a izbucnit în lacrimi, în direct. Vedeta nu s-a mai putut abține când a văzut ce se întâmpla în platoul emisiunii. Ce a emoționat-o atât de tare.

Mirela Vaida, în lacrimi, la TV

După perioada Vulpița, emisiunea Acces Direct s-a întors la poveștile  tulburătoare ale românilor. Ediția de vineri a show-ului a adus în fața oamenilor cazul dramatic al unei mame care ar putea fi smulsă de lângă băiețelul ei în vârstă de doar cinci ani. La un moment dat, în timpul discuțiilor din platou, Mirela Vaida a cedat și a izbucnit în lacrimi.

Nu este prima oară când prezentatoarea empatizează cu situațiile dificile cu care se confruntă invitații săi, însă este posibil ca povestea să o fi impresionat cu atât mai mult cu cât și ea este mamă, iar copiii săi sunt de o vârstă apropiată cu a băiețelului. Femeia care a apelat la ajutorul Acces Direct a spus că a fost acuzată, pe nedrept, de tatăl celui mic că și-ar fi răpit propriul copil. A fost momentul în care Mirela Vaida nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi.

„Ați venit încă de ieri, v-am văzut aici, pe holuri. Mi s-a rupt sufletul când v-am văzut cu copilul în brațe care era foarte obosit după drum și acum înțeles și povestea. Vă rog să mă iertați, dar am văzut lacrimile din ochii dumneavoastră când ați spus că ați făcut totul pentru copilul dumneavoastră și că ați ajuns să vă luptați împotriva lui cu el prin instanțe pentru că nu a ajuns bine deloc și că riscați să faceți și închisoare din cauza propriului dumneavoastră băiat. (…) Este revoltător, asta simt”, a spus Mirela Vaida, în lacrimi.

Vedeta și-a cerut iertare pentru reacția avută și a mărturisit că este revoltată de situația în care este pusă tânăra mamă și de faptul că ar putea ajunge la închisoare pentru ceva ce, susține ea, nu a făcut.

Mirela Vaida, dezvăluiri din culisele Te cunosc de undeva. M-am îngrăşat în pandemie, aşa că a fost greu”
Mirela Vaida, momente dificile în timpul emisiunii

Concurentă în noul sezon Te cunosc de undeva!

Mirela Vaida își vede una dintre cele mai mari dorințe devenită realitate. Vedeta se numără printre concurenții show-ului Te cunosc de undeva!. Încă de la prima ediție, ruleta i-a dat o transformare de zile mari: Shakira.

„Din prima, Ruleta mi-a dat un personaj de cât de spectaculos, pe atât de greu, pentru că este un moment de supershow – Shakira. Şi nu orice Shakira, ci o Shakira din aceea care dă din şolduri şi din buric şi care cântă în acelaşi timp, făcând spectacol din toate unghiurile şi cu toate părţile corpului. Aşa că mi-am dat seama că aveam mari probleme, atât din punct de vedere coregrafic, pentru că nu sunt cea mai bună la dans, cât şi din punct de vedere al mobilităţii, pentru că, rămâne între noi, am pus câteva kilograme în această pandemie, lucru vizibil chiar şi sâmbăta aceasta. Până la urmă, m-a ajutat şi personajul pentru că Shakira este renumită pentru formele ei mai rotunjoare, iar eu am luat foarte în serios această latură a personajului”, a povestit amuzată Mirela Vaida.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI