Ce pățea Lora în timpul căsniciei cu Dan Badea: ”Era agresiv”. Unde se ascundea vedeta

Cristian Cojocaru 25.02.2021, 19:18
Ce pățea Lora în timpul căsniciei cu Dan Badea: ”Era agresiv”. Unde se ascundea vedeta

Deși au trecut aproape șapte ani de la divorțul său de Dan Badea, Lora povestește momente dramatice din timpul căsniciei. Artista a considerat că este momentul să dea cărțile pe față, povestind și versiunea ei.

Lora povestește momente din timpul căsniciei cu Dan Badea

Dacă la momentul divorțului, se specula că separarea dintre cei doi a intervenit din cauza infidelității cântăreței, aceasta a hotărât să își facă auzită și versiunea sa. Artista a povestit despre cealalată latură a lui Dan Badea, una necunoscută fanilor și anume că ar fi un bărbat agresiv. Aceste acțiuni ale lui Badea, au marcat-o profund pe prezentatoarea emisiunii ”Vorbește Lumea”.

Cei doi au hotărât să meargă la un restaurant înainte de a divorța, chiar mergând de braț. După aceea, au mers mai departe la notarul public unde au semnat actele de divorț. Dacă aparențele arătau ca lucrurile între cei doi sunt armonioase, adevărul era cu totul altul. Deși motivul divorțului ar fi fost infidelitatea sa cu impresarul Ionuț Ghenu, motivul divorțului era altul.

„Regret, nu căsătoria, ci ce am aflat după. S-au făcut nişte afirmaţii cu perdea. Nu am putut să păstrez ce a fost frumos, chiar dacă am încercat. Oamenii au nevoie de cineva pe care să dea vina, să pună degetul! Mă bucur că sunt liniştită acum.(…) E foarte important respectul. Când vine un om la tine şi îţi spune că vrea să fii mama copiilor lui din prima săptămână ceva nu este în regulă”, a spus Lora.

Lora a povestit că Dan Badea a trecut de la violența verbală la cea fizică
Lora a povestit că Dan Badea a trecut de la violența verbală la cea fizică

„O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică”

Artista a povestit care a fost motivul pentru care a acceptat să rămână în relație, chiar dacă Dan Badea o agresa fizic. Simțindu-se trădată din toate punctele de vedere, Lora a explicat pașii potrivit cărora relația lor se deteriora tot mai tare.

„O să fiu foarte sinceră fără să fiu melodramatică. Am acceptat să rămân într-o relaţie în care iubitul meu devenise agresiv fizic, lucru care s-a întâmplat după ce am tolerat agresivitate verbală. Mi s-a cerut să aleg între a cânta şi el, iar o altă limită a fost minciuna pe care mi-a spus-o când susţinea că îşi doreşte familie şi copil şi apoi mi-a spus că nu vrea copil. A durut cum nu vă puteţi imagina, pentru că îmi spunea cine o să mai meargă în locul meu la concerte!

În momentul ălă, clar ai iubit o proiecţie. Ultima dată când am suferit foarte tare am urlat în pernă şi m-am ascuns în baie, stăteam înghesuită şi am plâns ca un copil mic. De când m-am despărţit de fostul meu soţ, ne-am mai întâlnit şi ne-am salutat, dar acum nu aş putea să-l mai salut. Ar fi modul meu de a spune «foarte urât din partea ta». El a fost întrebat dacă nu îi este frică să se căsătorească atât de repede şi a răspuns că nu îi este teamă că … va fi din nou înşelat”, a povestit Lora la emisiunea „Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe