Viața lui Dan Badea, plină de umor și femei frumoase. Iată cum a devenit cunoscut

Daria Petrescu 22.09.2020, 11:02

Dan Badea este unul dintre cei mai apreciați comedianți din România. Este prezentator la iUmor, alături de Șerban Copoț, și este aplaudat de sute de oameni în timpul spectacolelor sale de stand-up comedy. Puțini sunt însă cei care știu cum a devenit cunoscut Dan Badea, dar și amănunte din viața personală.

Dan Badea și-a început cariera ca Dj

La începutul anilor 2000, Dan Badea era cunocut ca DJ Star si, după ce a întreținut atmosfera în cluburile studențești, a avut câteva colaborări importante.

De asemenea, în 2004 a cântat cu Delia, iar apoi cu Fizz. În videoclipul acestuia, Dan Badea a apărut în halat de baie, la piscină și înconjurat de femei. Mai mult, la un moment dat, actorul a avut o colaborare cu trupa Hi-Q, fiind inginerul de sunet al formatiei.

De la meseria de Dj, Dan Badea a devenit celebru ca artist de stand-up comedy, fenomen care abia începuse pe atunci să prindă în România. Se întâmplă în urmă cu mulți ani. De atunci, fostul soț al Lorei a devenit unul dintre cei mai amuzanți oameni de televiziune.

Succesul lui Dan Badea a tot crescut, iar astăzi el realizează spectacole cu sute de oameni si este considerat unul dintre cei mai buni artiști din domeniu.

În 2019 a oferit declarații controversate despre căsnicia cu Lora

Anul trecut, Dan Badea a vorbit  despre mariajul controversat de care a avut parte alături de Lora. Comediantul și-a găsit liniștea alături de Mădălina, cea care i-a oferit primul copil. Actorul a declarat că a fost dragoste la prima vedere.

Dan Badea a fost căsătorit cu Lora
Dan Badea a fost căsătorit cu Lora

„Am simțit asta în momentul în care am văzut-o în acea seară în care ne-am cunoscut în Vama Veche. Ne simțim cu adevărat împliniți acum. Nu simțim că ne lipsește ceva din viața de cuplu. Vacanțele care ne plac mult acum le vom face împreună cu Arias”, a spus moderatorul de la show-ul iUmor.

Întrebat dacă i-a fost frică să facă pasul cel mare, având la activ o altă căsătorie nereușită, Badea a răspuns că nu.

„Dacă persoana este cea potrivită, nu are de ce să-ți fie frică, așa că nu ai de ce să îți iei măsuri de nici un fel”, a mărturisit comediantul, pentru libertatea.ro.

Dan Badea a aniversat 3 ani de la nunta cu Mădălina

La trei ani de la căsătoria cu soția lui, Dan Badea a făcut dezvăluiri emoționante. El a amintit cum a cerut-o pe aceasta de soție.

„Au trecut trei ani în care am realizat foarte multe împreună și ne-am apropiat într-un fel atât de frumos și de intim, încât pur și simplu nu îmi văd viața altfel.

Am cerut-o în căsătorie în Las Vegas, după ce am purtat inelul prin toată America. A fost un moment emoționant, la care oamenii din jur au aplaudat, iar eu din reflex am făcut o plecăciune (râde)”, a declarat Dan Badea pentru Click.

„Copilul ne-a schimbat mult în bine, în sensul că apreciem altfel tot ce ni se întâmplă. Vedem prin ochii lui mirați amănunte ale vieții cotidiene care poate treceau pe lângă noi. Apreciem altfel o plimbare în parc sau… o oră de liniște! (râde)”, a mai adăugat el.

Urmăriți Impact.ro și pe