Cele mai tari piese cântate de Roxana Nemeș. Care a avut cel mai mare succes

Daria Petrescu, Rădulescu Valentin 24.02.2021, 19:23
Cele mai tari piese cântate de Roxana Nemeș. Care a avut cel mai mare succes

Roxana Nemeș a devenit în ultimii ani unul dintre cele mai îndrăgite personaje de pe micul ecran. Pe lângă muzică, vedeta a fost implicată și în alte proiecte de televiziune. În prezent, aceasta se află în Republica Dominicană, acolo unde participă la „Survivor România”. Face parte din echipa Faimoșilor și face tot ce poate pentru a rezista cât mai mult în concurs. De-alungul anilor, artista de 31 de ani a lansat mai multe melodii. Iată care dintre acestea au avut cel mai mare succes.

Cele mai tari piese cântate de Roxana Nemeș

Roxana Nemeș a debutat în muzică în urmă cu mai mulți ani, iar de-alungul timpului a lansat melodii cu un succes surprinzător la public. Este originară din Târgu Mureș și a început să cânte de la grădiniță.

La vârsta de 8 ani, Roxana a fost aleasă să cânte în corul școlii. De asemenea, înainte să se lanseze în muzică, Roxana Nemeș a fost model și a urmat cursurile scolii de modelling Costin Mărculescu.

Roxana Nemeș a debutat în showbiz-ul românesc prin apariția ei la rubrica Fata de la pagina 3, iar apoi a pozat și pentru revista Playboy.

„Nu am avut un drum ușor, chiar dacă unii spun asta. Au fost perioade foarte grele în cariera mea, au fost doi, trei ani în care mi s-au închis toate ușile.

Primul moment greu a fost în adolescență, când nu reușeam să pătrund în această industrie, chiar dacă eu credeam foarte mult în mine. Însă cel mai greu a fost să reiau cariera când deja aveam un nume.

În viață există momente când trebuie să o iei de la zero, dar asta nu m-a speriat. A fost greu să conving oamenii să creadă din nou în mine, să creadă că sunt aceeași Roxana Nemeș.

Am muncit, și oamenii au observat că sunt serioasă, îmi văd de treabă. Nu regret nimic. Dacă aș lua-o de la zero, poate că aș avea mai multă răbdare”, a declarat recent Roxana pentru VIVA!

Iată care sunt cele mai de succes melodii ale Roxanei Nemeș

„Mă dezbrac de secrete”- melodie lansată în 2015

„Contigo”- a fost piesa lansată de artistă anul trecut și a avut un succes neașteptat în mediul online

„Doare frumos”- a fost melodia lansată de Roxana nemeș în 2018

„Boom Bang” – este melodia lansată în urmă cu 7 ani cu Admiral C4C

„Drog Letal”- 2017

„Rămâi”- 2018. A fost una dintre cele mai apreciate melodii ale Roxanei Nemeș

„Știi că sunt aici”- Roxana Nemeș a lansat această piesă în 2012, la puțin timp după ce a apărut pe scena muzicală.

„Tu amor”- 2012

„Dame Dame”- 2014

„Până la Stele”- 2019

„Bine cu tine”-2019

„Goi”- 2017

„Every Day”-  2010

Roxana Nemeș, concurentă la Survivor România 2021

Roxana Nemeș este concurentă la Survivor România, iar înainte de a pleca în Republica Dominicană, aceasta a făcut primele declarații. Vedeta s-a declarat încântată de experiența pe care o va trăi departe de România.

„Motivul pentru care particip la Survivor este acela de a-mi depăși limitele. Consider că este o competiție din care voi învață multe, atât ca om, cât și ca artist.

Este o provocare, sunt și foarte curioasă până unde pot să ajung. Mă știu că fiind un om care da ce are mai bun, sunt ambițioasă. Cred că mă voi adapta destul de ușor condițiilor de acolo, dar vom vedea la față locului”, a spus Roxana Nemeș.

„Sunt foarte curioasă, încântată și emoționată, de abia aștept să ajungem acolo și să trăim această experiență unică în viață. Cred că te întărește, te maturizează, te ajută să îți dai seama ce contează cu adevăra în viață.

Înveți să te bucuri de fiecare clipă, să depășești mai ușor obstacolele. Toate aceste lucruri le vom învață odată cu această provocare. Vreau să îmi demostrez mie cât de puternică sunt!”, a mai spus Roxana Nemeș.

 

Urmăriți Impact.ro și pe