Iași: Valentine’s Day cu sfârșit tragic pentru doi tineri. Cum au ajuns îndrăgostiții sub roțile unui tren

Elena Avramescu 15.02.2021, 12:26
Iași: Valentine’s Day cu sfârșit tragic pentru doi tineri. Cum au ajuns îndrăgostiții sub roțile unui tren

Valentine’s Day cu sfârșit tragic pentru doi tineri.  Este vorba despre un tânăr și prietena sa, care și-au pierdut ieri viețile, în urma unui tragic accident feroviar, petrecut în dreptul localității ieșene Vlădeni. Se pare că șoferul, aflat la volanul unui BMW, nu a văzut trenul care se apropia de trecerea la nivel cu calea ferată. Astfel, în urma impactului, vehiculul a fost târât 100 de metri. La scurt timp au intervenit zeci de salvatori la fața locului, însă nu s-a mai putut face nimic pentru victime.

Valentine’s Day cu sfârșit tragic pentru doi tineri

Autoritățile au fost alertate la ora 15:28, printr-un telefon la 112, despre faptul că, în Vlădeni, a avut loc un accident feroviar. Imediat s-au deplasat două autospeciale cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, cu 16 subofițeri din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri, de la ISUJ Iași, un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Iași, un echipaj de prim-ajutor și un elicopter SMURD.

Am trimis elicopterul la o intervenție la un accident feroviar, la Vlădeni. A fost vorba despre un impact între un tren și un autoturism. Cele două victime, un bărbat și o femeie, au suferit leziuni incompatibile cu viața, a spus prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU – SMURD.

Autoturismul marca BMW a fost achiziționat în urmă cu doar două zile, iar în el se aflau un tânăr în vârstă de 23 de ani, Dragoș, din Piatra Neamț, dar care locuia în Iași, și o tânără de 25 de ani, Laura, din Bârlad. Din păcate, tinerii și-au pierdut viețile pe loc.

Valentine’s Day cu sfarsit tragic pentru doi tineri
Valentine’s Day cu sfarsit tragic

Se pare că șoferul nu a observat trenul care a trecut pe la bariera Vlădeni, iar mecanicul trenului nu a putut frâna la timp, astfel că mașina a fost târâtă pe o distanță de aproximativ 100 de metri. Mașina se deplasa dinspre Iași, către județul Suceava, și a fost distrusă aproape complet, în timp ce tinerii au rămas încarcerați. Echipajele din cadrul ISUJ Iași au tăiat cupola vehiculului, pentru a putea scoate din mașină trupurile neînsuflețite ale celor două victime.

În jurul orei 15:30, autoritățile au fost anunțate despre producerea unui accident feroviar, în localitatea Vlădeni. La fața locului s-au deplasat echipaje din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași. În urma impactului, două persoane, un bărbat și o femeie, și-au pierdut viețile. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, a declarat ieri Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

În acest sens, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași au precizat ieri că a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...