Cu ce concurent de la Survivor ține, de fapt, Daniel Pavel. Prezentatorul, mărturisiri neaşteptate

Nicu Stan 13.02.2021, 11:15

S-a aflat cu ce concurent de la Survivor ține, de fapt, Daniel Pavel. Prezentatorul show-ului TV din Republica Dominicană a făcut mărturisiri neaşteptate.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, a recunoscut totul. Ce l-a ajutat să se adapteze în Republica Dominicană

Cu ce concurent de la Survivor ține, de fapt, Daniel Pavel. Prezentatorul TV a făcut mărturisiri neaşteptate în cadrul concursului TV de la Kanal D, scrie viva.ro.

Astfel, prezentatorul Survivor România a anunțat că nu ține cu niciun concurent, că el trebuie să fie imparțial.

Daniel Pavel nu influențează soarta concursului TV

În mod cert, nu le dau sfaturi și nu intervin, trebuie să fiu imparțial în abordare. Cred cu tărie că Faimoșii și Războinicii noștri se oțelesc și se întăresc, fizic și psihic, la momentul fiecărui fluier de start al meu, iar transformarea este extrem de vizibilă – o văd, sunt convins, și telespectatorii, chiar și la concurenții care nu avuseseră tangențe prea mari cu sporturile, până să vină aici.

La Survivor România, confruntarea concurenților este și cu epuizarea fizică, căldura, umezeala, ploaia sau foamea. Însă este evident că, din punct de vedere sportiv, antrenându-se, concurenții demonstrează că pot ajunge la performanțe de nivel competițional olimpic.

Dinamica sportivă, cel mai mare beneficiu al show-ului de la Kanal D

Această dinamică sportivă mi se pare unul dintre marile beneficii ale show-ului nostru, atât pentru cei care concurează, cât și, inspirațional, pentru cei de acasă”, a declarat Daniel Pavel, prezentatorul showului TV-Survivor România.

Pe de altă parte, prezentatorul TV al Survivor România spune că s-a adaptat bine, de marefolos fiindu-i pregătirea militară de care a beneficiat.

Danile Pavel s-a adaptat bine la Survivor România. Ce a contat mult

Sunt o fire destul de adaptabilă la o multitudine de condiții și pe tipuri diferite de teren sau vreme. M-am adaptat destul de ușor apelând la „sinapse mai vechi de adaptare, dobândite când navigam ca ofițer de marină, în Atlanticul de Sud, spre Brazilia și Argentina.

Mâncarea încă o descopăr, mă tot minunez de bogăția de fructe locale, absolut delicioase”, a mai spus Daniel Pavel.

Ce vrea să facă Daniel Pavel în Republica Dominicană

De asemenea, prezentatorul TV a spus că nu are așa mult timp liber, comparat cu concurenții și a spus ce i-ar plăcea să facă în Republica Dominicană.

N-aș spune că am mai mult timp liber, suntem destul de în sincron cu programul de lucru. Însă ce aș vrea să fac este să ajung, la un moment dat, împreună cu colegii mei, în capitala țării, Santo Domingo, unde aș vrea să văd cea mai veche catedrală și școală din Americi, cea fondată chiar de marele navigator Columb”, a mai spus Daniel Pavel.

Urmăriți Impact.ro și pe