FOTO EXCLUSIV. Ce face Lavinia Pîrva pentru a-şi salva afacerea cu haine. Soţia lui Bănică, surprinsă în ipostaze neaşteptate

Cristian Cojocaru, Mihai Roșoiu 12.02.2021, 13:22

Soția lui Ștefan Bănică, Lavinia Pîrva, face orice pentru a-și salva afacerea din ghearele pandemiei. Din cauză că în aceste vremuri nu le mai permite artiștilor să mai câștige ca altădată, aceasta și-a deschis anul trecut o afacere în domeniul hainelor.

Lavinia Pîrva ține cu orice preț să își salveze afacerea

Anul trecut, Lavinia Pîrva s-a gândit să își deschidă o afacere, în colaborare cu fosta iubită a lui Bogdan Grigoriu. Cele două și-au deschis un magazin online cu haine, bruneta ocupându-se intens cu promovarea businessului. Soția lui Bănică nu este doar antreprenoare, fiind și model pentru hainele pe care le vinde, aceasta fiind și maniera de a le promova.

„Mereu am crezut că stilul definește personalitatea unui om. Fiind atașată de outfit-urile confortabile și de calitate, simțindu-mă comod învăluită în țesături delicate de bumbac, am ales să construiesc o linie vestimentară versatilă, practică și îndrăzneață totodată. Împreună cu o echipă de profesioniști, am realizat prima colecție așa cum am visat mereu.Un stil în care, cu siguranța, se vor regăsi multe femei cu personalitate care considera la fel ca și mine că stilul este un mod simplu de a spune lucruri complicate”, a scris Lavinia Pîrva la un moment dat pe rețelele de socializare.

În ideea de a nu pierde și această sursă de venit, Lavinia Pîrva a fost surprinsă de paparazzi Impact în timp ce era însoțită de o doamnă care părea că se pricepe de minune la materiale textile. Cele două erau în căutarea de materiale pentru ținutele pe care le vinde Lavinia în mediul online. Îmbrăcată cu un palton roșu, bruneta a poposit aproximativ 20 de minute la magazinul respectiv după care s-a întors la atelier.

Acum câteva luni am descoperit un tratament care are rezultate extraordinare - Lavinia Pirva
Acum câteva luni am descoperit un tratament care are rezultate extraordinare – Lavinia Pirva

Atentă la modul cum arată

Soția lui Bănică Jr. este foarte atentă la felul în care arată. Urmând o dietă echilibrată, Lavinia a reușit să-și recapete silueta înainte de a rămâne însărcinată. Ambițioasă din fire, vedeta a reușit să scape de kilogramele în plus care îi dădeau bătăi de cap.

“Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari”, a spus vedeta, care, totuși, pentru a arăta perfect, în ultima vreme, a recurs și la o cură.” povestea Lavinia în urmă cu ceva vreme.

Tot legat de aspectul său fizic, bruneta își anunța fanii că este pregătită să apeleze la mai multe tratamente pentru a-și păstra tenul tânăr. Aceasta a povestit pe pagina sa de Instagram cum a reușit acest lucru într-un timp record, apelând la acidul hialuronic.

„Acum câteva luni am descoperit un tratament care are rezultate extraordinare. Este o terapie injectabilă cu un ser-minune, pe baza de acid hialuronic și aminoacizi! Efectul este imediat, pielea se întinde pe loc și în 24 de ore fața ta va arăta foarte hidratată, ridicată, luminoasă și mult mai tânără!?”, a scris Lavinia Pîrva pe contul său de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe