Loredana Groza, prinsă în fapt. Jurata de la X Factor, în tandreţuri cu un tinerel

Stan Filon 08.02.2021, 14:26

Loredana Groza, în brațele unui tinerel! Fotografia a făcut ravagii pe Internet, iar fanii vedetei și-au dat imediat cu părerea despre tânărul misterios. Cei doi se îmbrățișează cu patos sub soarele fierbinte al insulelor Maldive, acolo unde focoasa blondină s-a refugiat de frigul din România.

Loredana Groza, surpinsă în brațele unui tinerel

Loredana Groza nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este vedetă de aproape 35 de ani în România, iar aparițiile sale nu sunt niciodată trecute cu vederea. Așa s-a întâmplat recent, când Loredana Groza a înfierbântat și mai tare o plajă din Maldive.

Celebra cântăreața a fost fotografiată în brațele vânjoase ale unui tânăr. Se pare că Loredana Groza se află acolo în vacanță, dar și cu treabă. Vedeta este cea care a postat fotografia care a electrizat Internetul, iar aceasta se pare că a fost surprinsă în timpul unui videoclip pe care cântăreața îl filmează pentru o nouă piesă.

Loredana Groza, surpinsa in bratele unui tinerel
Loredana Groza, surpinsa in bratele unui tinerel

”Ești minunată în toata manifestarea ta!”

”Cea mai frumi si cea mai tare! Respect!”, ”Ești superbă, punct”, ”Wow, ce frumusete. Ești minunată în toata manifestarea ta!”, ”Te admir pentru bucuria ta de a trăi! Queen”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de următorii săi.

Loredana Groza a postat fotografia pe Instagram, iar alături a postat următorul mesaj: ”urmează în curând, un nou proiect”. Așadar, îmbrățișarea pătimașă este una actoricească, chiar dacă Loredana Groza pare că trăiește o nouă iubire. Așadar, are talent și de actriță!

Are o căsnicie frumosă, de 23 de ani

Loredana Groza are însă o căsnicie frumoasă, de mai bine de 23 de ani alături de producătorul Andrei Boncea, care se poate mândri că are în palmares producţii cinematografice de succes precum ”Supravieţuitorul”, ”Fire and Ice: Cronica Dragonilor” şi ”Garcea şi oltenii”.

Cei doi au o fiică împreună, pe Elena Boncea, care a împlinit deja 23 de ani și este foarte frumoasă, la fel ca mama sa. Loredana Groza a vorbit despre secretul unei căsnicii reușite. ”Secretul e să nu fii gelos, să ai încredere, să îi lași spațiu mereu celui de lângă tine, să nu îl sufoci, să nu îl controlezi, și atunci când există acea încredere și acea relaxare, degajare, cred că relația nu e atât de solicitantă. Suntem în showbiz amândoi, și atunci înțelegem problemele și putem să ne susținem reciproc”, spunea Loredana Groza pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...