Povestea tristă a Mariei Buză. Cum a ajuns să plângă în ultimele luni din cauza banilor

Stan Filon 03.02.2021, 09:45
Povestea tristă a Mariei Buză. Cum a ajuns să plângă în ultimele luni din cauza banilor

Maria Buză nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este o actriță de succes, care bucură spectatorii și telespectatorii prin aparițiile ei. Zâmbetul său este unul molipsitor, ceea ce s-a văzut pe scena teatrelor, dar și pe micul ecran. S-a lansat însă și în afaceri, iar acum regretă enorm. A ajuns la sapă de lemn.

Actrița Maria Buză a ajuns la sapă de lemn

Cunoscuta actriță Maria Buză a decis să vorbească deschis despre situația în care se află acum, în plină pandemie de coronavirus. Totul a mers prost. A deschisîmpreună cu soțul ei două restaurante. Unul la malul mării, dar și în București.

Vedeta îi arată cu degetul pe angajații care, se pare că nu a pus deloc suflet în ceea ce au făcut și s-au bucurat doar pentru banii primiți. Vedeta a fost nevoită să închidă restaurantul de la malul mării în urmă cu doi ani, iar pe cel din București l-a închis recent, deoarece devenise o adevărată gaură neagră.

Actrita Maria Buza a ajuns la sapa de lemn
Actrita Maria Buza a ajuns la sapa de lemn

Și-a pus toate speranțele în două afaceri care nu au mers, mai ales pe timp de pandemie

Maria Buză și soțul ei au tot sperat ca afacerea din București să meargă, să își revină, însă pandemia de coronavirus le-a pus pe butuci visul. Au tot venit cu bani de acasă, până când nu au mai avut bani nici acasă, așa că au început să se împrumute. Când au realizat că situația devine una gravă, au decis să renunțe. Dar datoriile au rămas, iar veniturile familiei au fost grav afectate, mai ales că teatrele au fost închise atâta amar de vreme.

Vedeta a fost invitată în platoul emisiunii ”Showbiz Report”, unde zâmbetul ei molipsitor a devenit unul amar, deoarece se află într-o situație foarte dificilă. Vedeta pare a fi și cu moralul la pământ și parcă nu mai vede linia orizontului.

Au rămas cu datorii mari

”A fost extrem de greu, mi-am plâns în pumni, dar mi-am dat seama că situația mea este și a lumii. Restaurantul a fost cea mai proastă mișcare a mea și a soțului meu, care am crezut că ne va îndeplini toate dorințele. Lucrurile nu s-au întâmplat așa cum am vrut noi, căci oamenii cu care am lucrat noi au lucrat doar pentru buzunarul lor.

La mare am încheiat afacerea cu doi ani în urmă, iar cu cel din București, noi eram în cădere liberă și nu reușeam să ne revenim. Noi speram zi de zi să ne revenim, dar aproape toți veneam cu bani de acasă pentru a acoperi cheltuielile. Este un capitol încheiat, dar încă mai tragem după el, avem datorii”, a spus Maria Buză în cadrul emisiunii ”Showbiz Report”, difuzată numai la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...