Ce spun Maria Buză și Lia Bugnar după eliminarea de la Asia Express. ”I-am enervat pe toți”

Diana Radu 26.03.2020, 13:35
Ce spun Maria Buză și Lia Bugnar după eliminarea de la Asia Express. ”I-am enervat pe toți”

Ultima echipă eliminată de la Asia Express de pe Antena 1 a fost cea formată din Maria Buză și Lia Bungnar. Cele două s-au luptat în cursa pentru ultima șansă cu încă două echipe, însă ancora primită de la Gina a fost roșie, ceea ce înseamnă că acestea au pierdut șansa de a merge mai departe, fiind eliminate.

Ce au declarat Lia și Maria după eliminarea de la Asia Express

În ediția de miercuri seară de la Asia Express echipele care au intrat în cursa pentru ultima șansă au fost formate din: Adda și Cătălin Rizea, Alexandru Abagiu și Radu Văduț și din Lia cu Maria. Echipele au ajuns la Gina fix în ordinea enumerată anterior, după ce au dus la bun sfârșit o serie de probe dure, precum aruncatul cu sulița sau plantarea orezului.

Fiecare echipă s-a străduit să demonstreze că merită să rămână în competiție, însă din păcate ancora roșie a mers către Lia și Maria, care și-au luat la revedere de la competiție.

asia express, eliminare, maria si lia, marturisiri
Ce au declarat Lia și Maria după eliminarea de la Asia Express

„Ne simțeam foarte vinovate când am văzut că toată lumea este pe poziții. Nu știam cum să ne scuzăm, ce să zicem, cum să facem o glumă. Etapa asta, aici în munți, a fost îngrozitoare pentru toată lumea. Pe vremea aia, era atât de trist totul, atât de mohorât, din peisajul ăla, din tabloul ăla asta lipsea ancora roșie. Este momentul când noi trebuie să încheiem concursul. Sperăm să ne întoarcem acasă cu amintirile frumoase și pe alea rele să le lăsăm aici”, a spus Maria Buză.

De aceeași părere este și Lia, care spune că probele la care au fost supuse au fost extrem de grele, însă și-ar fi dorit să mai rămână în cometeție. Cu toate acestea, concurenta mărturisește că este surprinsă de faptul că au rezistat atât. Aceasta că expriența a ajutat-o să-și depășească limitele, dar și să-și consolideze prietenia cu Maria Buză.

„N-am făcut astăzi decât să muncesc, cât am putut de mult, din prima până în ultima clipă. La Asia Express lucrurile se mai și termină. Am stat mai mult decât ne gândisem că o să stăm. Am stat mult mai mult decât credeam noi că o să rezistăm aici. Și a fost foarte frumos. A fost o perioadă complet țăcănită. Mie mi-a adus o grămadă de informații despre cât pot să duc și cât nu pot să duc. Cred că a fost investiția cea mai bună pe care o puteam face în prietenia noastră”, a declarat la rândul ei și Lia Bugnar.

Însă, în stilul ei caracteristic Maria Buză și-a găsit umorul printre lacrimi și a spus că: „Am stat îndeajuns să enervăm pe toți. Nu chiar pe toți, nu am vrut, dacă a fost să fie, asta e”.

După eliminare Liei și a Mariei, echipele care vor continua lupta pentru marele premiu de la Asia Express sunt: Adda și Cătălin, Ștefania și Speak, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și Radu Vlăduț, frații Ristei.