EXCLUSIV. Cornel Ilie de la Vunk, atracția principală pentru trecătorii din București. Detaliul pe care n-aveau cum să-l rateze

Iancu Andreea, Diana Dumitrache 01.02.2021, 16:05

Solistul reprezintă una dintre prezențele masculine extrem de apreciate de sexul frumos. Cornel Ilie de la Vunk este recent un bărbat singur, după ce a divorțat de soția sa, alături de care are doi copii. Ocupat în continuare cu muzica, artistul a fost surprins recent de reporterii impact.ro, pe o stradă din apropierea studioului său, unde trecătorii l-au remarcat imediat datorită unui detaliu.

 Cum a fost văzut Cornel Ilie de la Vunk prin București

Artistul a fost mereu un adevărat „Don Juan”, iar acum, după ce a anunțat că divorțează de soția sa, Cornel Ilie de la Vunk a devenit cu atât mai interesant. Chiar la finalul anului trecut se zvonea că între el și Lidia Buble s-ar putea înfiripa ceva, însă ambii artiști au mărturisit că nu poate fi vorba de mai mult decât o colaborare muzicală. Aceștia au lansat împreună piesa „Du-te, vino”, care s-a dovedit un real succes.

Dincolo de proiectele muzicale, solistul pare să fi trecut cu bine peste episodul dificil din viața sa. Acesta a fost surprins la o plimbare relaxată pe străzile din zona Dorobanți, în apropiere de studioul său. Pentru a se bucura de timpul petrecut singur, Cornel a apelat la căștile din dotare și nu a omis să facă plimbarea inclusiv sigură. Solistul a purtat pe tot parcursul drumul o mască de protecție, personalizată, cu care a atras atenția trecătorilor.

Cornel Ilie și fosta sa soție, Eliza Suditu foto - cancan.ro
Cornel Ilie și fosta sa soție, Eliza Suditu
foto – cancan.ro

Divorț după o poveste de dragoste ca-n filme

Pe Cornel Ilie de la Vunk și fosta sa soție, Eliza Suditu îi leagă o poveste frumoasă de iubire, desprinsă parcă dintr-un film. Mai cu seamă pentru că începuturile relației lor sunt asemănătoare celor unei producții de la Hollywood. Ea, logodită la acel moment cu un bărbat influent din București, el un „cavaler” în căutarea unei „domnițe”. În anul 2013 s-au văzut pentru prima oară, pe stradă, iar Cornel a rămas fascinat de frumusețea ei. La ceva timp după, a cerut-o de soție exact în locul în care s-au cunoscut.

Pe Eliza am văzut-o pe stradă. M-a făcut să tresalt şi să întorc capul după ea, însă asta a fost tot atunci. Ceva mai târziu am revăzut-o şi atunci am găsit-o. Mi-a fost uşor cu Facebook-ul. Am cerut-o de soţie tot pe stradă, în locul unde ne-am întâlnit. Este o intersecţie micuţă. Îmi aduc aminte că era ziua mamei mele. I-am zis să facem o poză, pe stradă acolo, dar eu am filmat momentul, pentru că am zis că aşa ceva trebuie să-mi rămână amintire, a povestit artistul în urmă cu mai mult timp.

După un mariaj de șapte ani, doi copii minunați, Zara și Cezar, cuplul frumos s-a destrămat. Cornel a fost cel care a anunțat vestea separării de Eliza, despre care a ales să vorbească extrem de frumos, chiar și la final de relație.

De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire, a scris Cornel Ilie pe Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...