Cine va prezenta emisiunea lui Cătălin Măruţă, începând de mâine. Anunţ important pentru fanii PRO TV

Cristian Cojocaru 31.01.2021, 17:27
Cine va prezenta emisiunea lui Cătălin Măruţă, începând de mâine. Anunţ important pentru fanii PRO TV

Ieri, prezentatorul emisiunii La Măruță, anunța faptul că familia sa a contactat coronavirus. Astfel, Cătălin Măruţă va fi nevoit să rămână acasă pentru următoarele 14 zile, timp în care nu va putea prezenta emisiunea. Totuși, Măruță a promis fanilor o soluție inedită.

Cine va prezenta emisiunea lui Cătălin Măruţă

Cătălin Măruță anunța ieri pe pagina sa de Instragam că din nefericire, el și soția lui, Andra, au fost infectați cu coronavirus. Acest lucru i-a îngrijorat pe fanii săi dar și ai Andrei. Acesta a ținut să facă public faptul că toată familia sa se simte bine și că nu este motiv de îngrijorare. Acest lucru însă ”condamnă” familia vedetei la o ”vacanță” involuntară, după cum menționează și Măruță.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță. Mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta e, chiar o să avem o vacanță cu toții împreună în perioada asta, vrând, nevrând. Asta e. Va trebui să stăm 14 zile acasă. (…) Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine, suntem în forță, puțin roz nu strică niciodată, așa că vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri. Aveți grijă de voi. Sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a spus soțul Andrei pe contul lui de Instagram.

Un alt aspect important pe care Cătălin a dorit să îl lămurească pentru a calma spiritele în rândul fanilor emisiunii, a fost acela că deși situația este de așa natură, el nu va lipsi de la emisiune.

Acesta a încărcat și imagini cu noul său ”platou de filmare”
Acesta a încărcat și imagini cu noul său ”platou de filmare”

Va fi înlocuit Măruță în toată această perioadă?

Pus în fața faptului împlinit, prezentatorul a căutat o soluție împreună cu producătorii emisiunii pentru a continua difuzarea emisiunii. Desigur că nu s-a apelat la nici o altă persoană, Măruță fiind de neînlocuit în cadrul emisiunii sale. Împreună cu producătorii, au hotărât să realizeze emisiunea, în premieră, de acasă de la el.

„Să ştiţi că o să fim şi la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruţă continuă aşa că eu şi echipa mea cu siguranţă vom găsi cele mai inedite momente şi cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simţim bine. Vă mulţumim pentru mesaje, pentru gânduri şi aveţi grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai ţin la curent.”, a mai adăugat Măruță.

Așteptând cu sufletul la gură, simpatizanții lui Măruță dar și ai emisiunii, au primit în jurul orei 15:00, prin intermediul Instragram, un anunț care i-a liniștit.  Acesta a încărcat și imagini cu noul său ”platou de filmare”.

„Ne vedem deci ca de obicei, luni, în direct de la 15:00! Transmit de acasă cu multă energie, aşa cum v-am obişnuit!”, a spus Cătălin Măruță în ultima sa postare.

Urmăriți Impact.ro și pe