Misiune de salvare emoționantă a pompierilor, în Sectorul 6 al Capitalei, în urma unui incendiu. Ce au reușit să scoată din flăcări, în ultima clipă FOTO

Andrei Cezar 11.01.2021, 15:02

Misiune de salvare emoționantă în Sectorul 6 al Capitalei, după ce un incendiu violent a izbucnit la un bloc de locuințe. Doi iepurași au fost salvați în ultima clipă de pompierii sosiți la fața locului după ce apartamentul în care se aflau fusese cuprins de flăcări. Locatarul cae stătea acolo a reușit să iasă la timp din clădire, iar salvatorii au evacuat, pe rând, mai multe persoane din bloc, înainte ca vreo tragedie să se întâmple. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Doi iepurași, salvați din incendiul care s-a produs în Sectorul 6

Incendiul a avut loc la un bloc de locuințe situat pe Aleea Poarta Albă din Sectorul 6 al Capitalei. Flăcările puternice care cuprinseseră locuința și fumul gros ce îmbrăca fațada clădirii i-a alertat pe vecini care au sunat de urgență la 1112. La fața locului au, sosit în scurt timp, mai multe echipaje de pompieri, pentru a stăvili vâlvătaia și a împiedica extinderea ei către apartamentele învecinate. De asemenea, un echipaj SMURD a fost și el prezent pe toată durata misiunii, pentru a putea prelua eventualele victime ale incendiului.

Din fericire, însă, nimeni nu a fost rănit. Locatarul apartamentului care a luat foc a reuțit să iasă singur din casă, încinte ca flăcările să-l rănească. Pompierii au fost nevoiți, de asemenea, să evacueze alte 9 persoane din bloc.

Iepurasi salvati din incendiu
Iepurasi salvati din incendiu

Ce se va întâmpla cu iepurașii salvați

Printre sufletele salvate de ei s-au numărat și doi iepurași, care, dacă nu ar fi fost observați la timp, ar fi pierit în incendiu

Slavatorii au avut nevoie de 3 autospeciale de stingere și o autoscară pentru a reuși să domolească flăcările. Incendiul a fost stins după câteva zeci de minute de la intervenție, iar suprafața afectată este de 70 de metri pătrați. Cele două necuvântătoare au fost adoptate de salvatorii lor, de pompierii Detașamentului Bujoreni, care și-au luat angajamentul pe mai departe să îi îngrijească cum se cuvine.

Urmăriți Impact.ro și pe