Unde se poate vedea Realitatea Plus. Anunțul șefilor de la Digi RCS&RDS

Diana Radu 01.11.2019, 17:23
Unde se poate vedea Realitatea Plus. Anunțul șefilor de la Digi RCS&RDS

Realitatea Plus a intrat de pe 1 noeimbrie în grila celei mai mari rețele de telecomunicații din România, RCS & RDS. Astfel, telespectatorii Realitatea TV vor putea urmări în continuare aceleași emisiuni care erau difuzate pe acest post, pe Realitatea PLUS.

Realitatea Plus a intrat oficial în grila Digi RCS &RD

Toate emisiunile de pe Realitatea TV se vor difuza in cintinuarea, insa pe Realitatea Plus
Toate emisiunile de pe Realitatea TV se vor difuza in cintinuarea, insa pe Realitatea Plus

Începând de astăzi, 1 noeimbrie, Realitatatea Plus care este operată de Geopol Internațional și deținută de Cozmin Gușă și de Maricel Păcuraru, a intrat în grila Digi RCS & RDS. Postul va emite după aceeași grilă ca Realitatea TV.

”Televiziunea de știri Realitatea Plus, în prima rețea de cablu cu acoperire în toată țara. Postul de știri care a preluat echipa și grila Realitatea TV a intrat începând de astăzi în rețeaua RCS, potrivit informațiilor oferite de abonații companiei de cablu.

”În București, ne puteți urmări prin intermediul firmei de cablu P.C.NET – C.A.T.V.SRL. De asemenea, firma de cablu TV SAT 2002 asigură retransmisia Realitatea PLUS prin cablu analogic, cablu digital și IPTV pe întreg teritoriul României.

Iar jurnaliștii Realitatea rămân aceeași, la fel de incisivi. Acum, pe Realitatea Plus”, au transmis reprezentanții de la Realitatea Plus.

Realitatea TV s-a închis după ce CNA a refuzat să prelungească licența postului de televiziune

Realitatea TV s-a închis miercuri seara, odata cu expirarea licentei audiovizuale
Realitatea TV s-a închis miercuri seara, odata cu expirarea licentei audiovizuale

Postul Realitatea TV, care a început să emită în 2001, s-a închis miercuri seară, odată cu expirarea licenței audiovizuale. Realitatea Media, care deține Realitatea TV, a intrat în insolvență în urmă cu opt ani, iar, în aprilie, Curtea de Apel București a decis intrarea companiei în faliment.

Potrivit documentelor depuse de Realitatea Media la dosarul de la CNA, compania înregistra restanţe fiscale de peste 10 milioane de lei iar planul de reorganizare al societăţii era infirmat.

„Este cea mai românească dezbatere din CNA, din ultimii cinci ani. Adică, hai să fim băieți buni și să ignorăm dacă sunt mici problemușe, pe ici pe colo, că merge și așa. Eu aș vrea să pot să fac abstracție de certificatul de atestare fiscală, aș vrea să fac abstracție de ce spune legea, dar nu pot.  Nu  pot, pentru că dacă fac abstracție, cineva o să mă întrebe de ce fac abstracție. Eventual cei care chiar au un prejudiciu, și anume televiziunile care chiar și-au plătit datoriile la stat și cărora, probabil, nu o să li se pară corect că CNA-ul face abstracție de faptul că un post aflat în insolvență, cu datorii curente și vechi, doar așa, pentru că vrea să facă abstracție de ceea ce îi cere legea. Deci există un prejudiciu, chiar dacă nu este direct. (…)”, a spus Radu Herjeu, membru CNA.

Urmăriți Impact.ro și pe